Sök lediga lokaler

Lokalförmedling av lediga lokaler

Relier i Öresundsregionen har ett stort utbud av olika lediga lokaler i Malmö, Helsingborg, Lund, Trelleborg och Landskrona och erbjuder förmedling av dessa kommersiella lokaler. Oavsett vilken typ av lokal t ex kontor, butik, lager eller industri som ert företag söker i Öresundsregionen finns ett för er verksamhet. Relier erbjuder både förmedling av butiker, kontor, lager och industrier helt kostadsfritt för det lokalsökande bolaget. Det stora utbudet gör det möjligt att hitta en lokal som passar i prisklass, läge och storlek för just er verksamhet. Genom vårt stora kontaktnät kan vi hitta lediga lokaler för alla verksamheter på ett effektivt sätt samtidigt som vi hjälper fastighetsägare att hitta hyresrätter. Har ni några vakanta lokaler så hör av er så hjälper vi er att få dem uthyrda!

Är ni fast i ett avtal och vill förändra er lokalsituation? Vi hjälper er att hitta en underhyresgäst alternativt en ersättningshyresgäst för era ändamålslösa lokaler. Vi på Relier Syd har stor erfarenhet av dessa situationer och kan hjälpa er trots ert redan bindande kontrakt.

Fastigheter till salu

I hela södra Sverige erbjuder Relier Öresund kvalificerade tjänster inom försäljning och köp av kommersiella fastigheter allt från Halmstad, Växjö, Kalmar och söder om dessa orter. Med våra kollegor i Stockholm och Göteborg arbetar vi med övriga Sverige. Vi på Relier har en mångårig erfarenhet av transaktioner av fastigheter och förmedlar både kontors, lager, butik och industrifastigheter inom alla prisnivåer och storlekar. Hittar ni ingenting som faller er i smaken har vi mer fastigheter att erbjuda. Om du som fastighetsägare vill sälja din fastighet hör av dig till oss för en förutsättningslös diskussion angående värdeutlåtande inför fastighetsförsäljning.