Sök lediga lokaler

Relier Real Estate Advisor i Öresundsregionen erbjuder mängder av lediga lokaler i södra Sverige med fokus på Malmö, Lund, Helsingborg och övriga Öresundsregionen. Vi erbjuder även lokaler i bland annat Helsingborg, Lund, Landskrona och Trelleborg. Oavsett om ni söker kontor, butik, industri eller lager kan ni vara säkra på att Relier kommer att hitta någonting för era behov. Relier fokuserar inte bara på uthyrning av lokaler utan även försäljning av kommersiella fastigheter i södra Sverige.

Relier i Öresundsregionen har vunnit priser för bästa lokalförmedlare Real Estate Öresund Award tre år i rad, år 2010, 2011 och 2012 och är den största fastighetsförmedlaren i Öresundsregionen. Öresundsinstitutet, Malmö Högskola och Fastighetsägarna Syd utnämner vinnare årligen efter omröstning av fastighetsägarna i regionen.

Relier i Öresundsregionen är en del av Relier som tillsammans har över tusen lokaler i Sverige där behovet är som störst, hela vägen från Stockholm till Göteborg och Malmö.

Relier i Öresund tilldelades "Skånes bästa företag inom lokaluthyrning" enligt Real Estate Öresund Award år 2010, 2011 och 2012.