Sök lediga lokaler

Relier har ett stort utbud av olika lokaler i Malmö och hela Öresundsregionen, och även i närliggande städer som Lund, Helsingborg, Landskrona och Trelleborg. Oavsett vilken typ av lokal som passar era behov har Relier någonting att erbjuda. Vi förmedlar både kontors, butik, lager och industrilokaler. Att anlita Relier för att hitta en lokal till er verksamhet är helt kostnadsfritt. Om ni ingen av lokalerna på hemsidan är vad ni letar efter kontakta gärna Relier så har vi mer lokaler att erbjuda.

Prisbelönt lokalförmedlare i Öresundsregionen

Mellan åren 2010-2012 har Relier AB vunnit utmärkelsen «Skånes bästa företag inom lokaluthyrning», och det trots att förtaget skapades så sent som år 2009. Relier AB är från början en sammanslagning av redan etablerade lokalförmedlingsföretag i Sverige och ordet Relier betyder just föra samman på franska. Vad man syftar på i företagsnamnet är förstås mer vad Relier står för än hur det grundades, syftet med hela verksamheten är att föra samman människor som vill sälja, hyra ut, köpa och hyra lokaler såsom lager, butiker, kontor, industrier, lager m.m.

Lediga lokaler i södra Sverige visade sig snabbt vara särskilt attraktiva och två kontor öppnades i Skåne – ett i Malmö och ett i Helsingborg. Dessa två blev tillsammans Relier Öresund och verkar för att förse säljare av lokaler i Skåne med intressenter och vice versa.

Vi hittar den perfekta lokalen åt dig – gratis!

Inom Relier AB finns stor yrkesstolthet, varje affär ska generera nöjda kunder som just fått uppleva en effektiv och rättvis deal. Där det finns efterfrågan ser vi till att skapa ett utbud så letar du efter lediga lokaler i Skåne, kanske i Malmö, Lund eller Helsingborg, så kontakta oss på Relier Öresund! Visst kan man försöka hitta lediga lokaler i Malmö, Lund och Helsingborg på egen hand, det händer att det blir hur bra som helst. Frågan är varför man ska lägga den tiden och energin på en letandeprocess som kan ta en evighet och ändå inte ge en det man faktiskt vill ha i slutänden, när vi på Relier gör jobbet snabbt, effektivt och fulländat åt dig – helt utan kostnad!

Kolla in vår hemsida www.fastmera.se för mer information och lediga lokaler i Öresundsregionen! Du är också välkommen att ringa oss, eller besöka något av våra kontor i Malmö eller Helsingborg.