Lediga Lokaler i Malmö

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor

Malmö är Skånes huvudstad och Skåne har, som Sveriges mest sydliga landskap, direkt kontakt med kontinenten via Öresundsbron. Malmö kallas de senaste åren därför Porten till Europa och området har stigit enormt i popularitet, framförallt det senaste decenniet. Lediga lokaler i Malmö går åt fort. Det är inte så att det inte finns lediga lokaler i Malmö – för det gör det! Ruljansen på lediga lokaler i Malmö är ganska stor, folk kommer och går och uppgraderar och nedgraderar hela tiden. I Malmö är pulsen hög, ett multikulturellt klimat ger en mångfacetterad marknad där alla välkomnas och får plats, Malmö har verkligen fantastisk stämning!

Den som letar efter lediga lokaler i Malmö, oavsett det är butiker, industrier, lager eller kontor, så kan marknaden kanske te sig rörig till en början. Att leta efter lämpliga lediga lokaler i Malmö på egen hand kräver tålamod, kunskap och erfarenhet – som man från början omöjligt har.

Ta hjälp av Relier AB – det är alldeles gratis!

Relier AB är ett förmedlingsföretag som förmedlar just lokaler i Malmö. Vi får hela tiden in nya objekt för butiker, kontor och lager, så letar man efter lediga lokaler i Malmö kan man med fördel kontakta oss.

Relier AB har funnits i nuvarande form sedan 2009, men vi som driver företaget fördes samman av ett redan existerande intresse av kvalitetsförmedling av lokaler. Relier AB växte fort och idag anses vår firma vara en av de skarpaste fastighetsförmedlingsfirmorna i Sverige. Vi har fem kontor från Luleå i norr till Malmö i söder och Malmökontoret tillsammans med Helsingborgskontoret bildar det vi kallar för Relier Öresund.

Låt oss på Relier Öresund hjälpa dig i jakten på lediga lokaler i Malmö. För dig som söker är vår hjälp helt kostnadsfri från början till slut och vi fokuserar allt vi har på att finna den lediga lokal i Malmö som dina behov perfekt.

Lockarp, Malmö
Olsgårdsgatan 11
Lager
618 m²

Modern byggnad med kontor och lager samt inredningsbart entresolplan. Kontoren har en area av ca 160 kvm och lagerdelen ca 460 kvm. Större lagerhall med två markportar och fri takhöjd under balk ca 6 meter. Lagret hat golv av betong samt i direkt anslutning verkstadskontor. Kontoren har öppen kontorsyta och öppna kontorsbås, ipernty, toalett och HWC och är i gott skick. Tomten är inhängad med stängsel och port. Fastigheten nås enklet och är belägen mellan Malmös inre- och yttreringväg, närhet till ev kommande tågstation.

Malmö
Topplocksgatan 17
Butik
730 m²

Butikslokal om totalt 730 kvm på strategiskt läge i Toftanäs med bland annat Blomsterlandet som granne. Själva butiksytan är på cirka 500kvm med inlastning på baksidan via markport som med fördel går att göra större. Butikslokalen har en takhöjd på 6,7 meter och stora fönsterpartier vilket gör att lokalen uppfattas väldigt ljus och rymlig. Disponeringen i butikslokalen är så pass rymlig att man själv med lite fantasi kan bygga upp olika miljöer beroende på vilka produkter som verksamheten säljer. Lokalens geografiska läge tar en snabbt ut på motorvägen. Fastigheten har en stor gemensam besöksparkering.

Valdemarsro, Malmö
Stekelgatan 5
Lager
834 m²

Fastigheten byggs med mycket känsla och gedigna materialval. Kontoret har en ca yta om 390kvm och nås via en imponerande entré. Kontoret ligger på bv och kommer utformas i samråd med hyresgästen. Lagret har en takhöjd om 8 meter under balk och ytan är ca 445kvm. Inlastning sker via markport med måtten 4,5 meter bred och 4,0 meter hög. Vissa justeringar i ytorna kan diskuteras. Fiber finns in i fastigheten. Hela tomten är inom staket med motordrivna grindar. Unikt tillfälle att flytta in i helt nybyggd fastighet. Inflyttning i september/oktober.

Bulltofta, Malmö
Flygaregatan 3
Lager
2627 m²

På lättillgängliga Bulltofta finns nu en lagerfastighet med modernt kontor ledig för ny hyresgäst. Lagerytan mäter ca 2072 kvm med en takhöjd på 5-5,4 meter. Här har tidigare bedrivits partihandel vilket det större entrépartiet och skärmtaket över den närmsta parkeringsytan kan vittna om. Stor parkeringsplats utanför entrén, här finns även möjlighet till att bygga ut lagerdelen. Skärmtakets area är ca 900kvm, här finns även en större uppställningsyta. Kontorsytan med en area av ca 550 kvm nås direkt från lagret men har också en egen entré från andra sidan huset. Ytan är helt nyrenoverad med moderna ytskikt och fördelad på ett öppet landskap, pentry och mötesrum. Kontorsdelen är renoverad år 2014 och lagerdelen är renoverad år 2016. Lastkaj med höj- och sänkbar brygga är installerad 2016. Lagret kan även nås via markport. Totala fastighetsytan mäter ca 6975 kvm enligt taxering.

Frihamnen, Malmö
Mejselgatan 3
Kontor
1300 m²

Fastighet med mycket känsla och karaktär på bra läge vid frihamnsviadukten. På bottenvåningen finns lager och prodiktionsytor för lättare tillverkning om ca 600kvm. En trappa upp med härlig rymd och ljus har man en stor öppen yta för tex utställning, atelje, showroom mm. På båda kortsidorna finns ytor för kontorslandskap, mötesrum, pentry mm. Genomgående rustika materialval med industriell karaktär, unikt objekt! Lastgården är inhängnad och parkering finns på tomten.

Elisedal, Malmö
Sadelgatan 9
Lager
1120 m²

Lager om ca 945kvm med takhöjd från 3,8m till 5,2m. Bra logistik i lokalen med 2 portar på ena kortsidan och 1 port på andra kortsidan. Den asfalterade innergården är inhängnad. Det finns möjlighet att hyra till ett kallager om ca 140kvm. 2 av portarna i det stora lagret har måtten 4,2m hög och 3,5m bred och den tredje porten mäter 4,8m hög och 4,0m bred. Parkering finns på tomten. Kontoret har en ca yta om 175kvm. 3 kontor, konferensrum, pentry mm. Möjlighet till uppfräschning finns. Fiber finns till fastigheten. Lokalen blir ledig från 1/10 2017.

Bellevue, Malmö
Stadiongatan 60
Kontor
290 m²

Kontor med geografiskt läge på Stadiongatan mäter cirka 290 kvadratmeter och som idag består av tio enskilda kontorsrum och ett stort konferensrum med plats för 12-16 personer. Lokalen har två toaletter som renoveras tillsammans med att ytskikten i alla kontor ska göras vid. Lokalens läge ger goda kommunikationsmöjligheter med såväl bil som buss.

Östra Hamnen, Malmö
Hemsögatan 10
Lager
1225 m²

Lageryta om ca 1 175 km med mindre kontorsyta om 50 km uthyres i Malmö och Östra Hamnen. Takhöjd 6,35 m. Markport 1 har måtten 3,3 meter bred och 3,3 meter hög och markport 2 har måtten 2,7 meter bred och 3,0 meter hög. Fastigheten har bra med rangeryta och är inhängnad. Parkering finns. Fastigheten ligger lättillgänglig med goda kommunikationer och närhet till Malmös större trafikleder. Lager om 1 175 kvm kombinerat med 50 kvm kontor, totalt 1 225 kvm i Östra Hamnen uthyres.

Östra Hamnen, Malmö
Hemsögatan 10
Kontor
216 m²

Cellkontor beläget i Malmö och Östra Hamnen om ca 216 kvm som kan fräschas upp i samråd med ny hyresgäst. Parkering finns vid fastigheten. Fastigheten ligger lättillgänglig med goda kommunikationer och närhet till Malmös större trafikleder.

Fosie, Malmö
Stenåldersgatan 11
Kontor
466 m²

Kontor utmed yttre ringvägen i Fosie. Parkeringar finns i direkt anslutning till kontoret. Här finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan på andra planet. Snygga fräscha lokaler med blandad fördelning av cellkontor och öppna landskap. Nyrenoverat kök mm. Ett mycket bra och praktiskt kontor när man vill ligga nära ringlederna och slippa köerna i centrum. Kontoren kan delas till mindre enheter.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 5
Kontor
70 m²

På Djäknegatan 5 i centrala Malmö finns nu ett charmigt kontor om 70 kvm ledigt. Lokalen belägen på 4:e våningen har mestadels öppen planlösning som med fördel går att öppna upp. Fina synliga takbjälkar och trägolv. Toalett med dusch och riktigt kök. Bästa läget med närhet till buss- och tågkommunikation. Bra serviceutbud med restauranger och caféer. Mysig innegård.

Triangeln, Malmö
S:t Johannesgatan 2
Kontorshotell
50 m²

Kontorshotell precis intill Triangelns köpcenter ger dig och ditt företag närhet till både god service och goda kommunikationsmöjligheter. Kontorhotellet är i två plan med en välkommnande reception. På det nedre planet finns både dagsplatser, enskilda kontorsrum, kök och mötesrum som går att boka. På det övre planet finns större och mindre kontorsrum samt en större kontorsyta i öppen yta. Även här finns ett gemensamt kök. All service såsom telefoni, posthantering, städning och utskrifter finns tillgängligt och som tas hand om personal i receptionen.

Östra Hamnen, Malmö
Hemsögatan 10
Lager
590 m²

Effektivt lager om 590kvm som kan bli större om man även tar angränsande yta. Takhöjd 6,35 under balk. Markporten har måtten 3,0 meter bred och 2,7 meter hög. Inget kontor utan bara en öppen yta.

Malmö
Lundavägen 56
Kontor
404 m²

Hela den gamla ytan har blivit helt utrensad och är nu återuppbygd med helt nya ytskikt. Undertak, ventilation och kyla är helt nytt, likaså kök, toaletter och glasväggar till kontor mm. Det är bara golvet som ska läggas. Ny hiss är installerad i trappuppgången. Bra pendlarläge både med bil och buss.

Kirseberg, Malmö
Lundavägen 56
Lager
400 m²

Lager om 400kvm nära centrum. Takhöjden är 3,8 meter under balk och porten har måtten 4,3 bred och 3,3 hög.

Jägersro, Malmö
Hästvägen 4a
Kontor
274 m²

Kontoret ligger längst ner på Hästvägen i en gedigen kontorsbyggnad. Kontorsrummen är moderna med glasväggar ut till en öppen sällskapsyta/showroom. Stort konferensrum och pentry finns också i lokalen som ligger på bottenvåningen. Parkering finns.

Fosie, Malmö
Kantyxegatan 25 h
Butik
342 m²

Butiken ligger på ett utmärkt läge längs med Kantyxegatan med yrkesbutiker som grannar. Kundparkering finns precis utanför dörren. Längst in i lokalen finns ett kontorsrum, kök, toalett, omkl/dusch och en liten verkstad. Det är mycket bra standard på alla ytskikt i lokalen.

Sofielund, Malmö
Norra Grängesbergsgatan 17
Kontor
125 m²

Nu finns möjligheten att hyra ett mindre kontor om 125kvm på Norra Grängesbergsgatan 17. Lokalen är indelad i fem kontorsrum samt ett något större konferensrum. Lokalen är belägen på en inhägnad område, där det även finns möjligheter till parkeringsplatser. Golvet är nytt, i övrigt ljust och fräscht ytskick.

Malmö
Östergatan 14
Butik
49 m²

Mindre butikslokal på Östergatan. Lokalen mäter cirka 49 kvm med tillhörande entrésolplan där pentry toalett och plats för kontor finns. Lokalen har en tilltalande takhöjd och lokalens geografiska läge ger ett flöde av människor varje dag. Lokalen passar sig bra för butik men även mindre showroom/kontor med mindre butiksyta.

Hamnen, Malmö
Borrgatan 25
931 m²

Nu finns det möjlighet att hyra ett kallager om 712kvm på Borrgatan 25. Lagret har en tillhörande kontorsfastighet som är totalt 219kvm. Här finns goda uppställningsytor på totalt 4166kvm som är inhägnade. Lagerlokalen har en stort markport. Idag står det bodar på tomten som ger goda förutsättningar till större omklädningsrum, tvättmaskin och liknande. I kontorsbygnaden är det idag ett stort lunchrum med plats för 40-50 personer.