Lediga Lokaler i Lund

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Den som har varit i Lund vet varför staden under så många århundraden har varit så älskad och hållit så hög standard. Lund är en mycket välbevarad gammal stad med Lunds Universitet som central punkt, en stad som alla trivs i, och trycket på lediga lokaler i Lund är stort.

Är man på jakt efter lediga lokaler i Lund så inser man snart att det är något av en snårig marknad. Efterfrågan är stor på lediga lokaler i Lund och många överlåtelser sker internt. Hyrlokalerna går åt som smör i solsken och som ensam jägare efter en lokal i Lund som passar specifika önskemål finns risken att man snart låter sig nedslås av tanken att det är omöjligt att hitta lediga lokaler i Lund.

Hitta de bästa lediga lokalerna i Lund med Relier AB:s hjälp!

De goda nyheterna är att det inte alls är omöjligt att hitta fantastiska, lediga lokaler i Lund! Man måste bara ha kontakterna och veta hur man ska göra för att komma åt de intressanta objekten. Detta har Relier AB, ett lokalförmedlingsföretag med kontor över hela Sverige och mångårig erfarenhet av att föra samman personer som vill bli av med lokaler med dem som är på jakt efter dem.

Relier erbjuder gratis assistans i jakten på lediga lokaler i Lund

Relier AB erbjuder kostnadsfri hjälp, från början till slut, för den som letar efter lediga lokaler i Lund. En bra start är den avancerade sökmotorn på fastmera.se, där man fyller i sina önskemål och sedan låter sökmotorn sköta resten. Många hittar sina drömlokaler redan här, men skulle man inte ha den turen så finns Reliers suveräna fastighetsförmedlare tillgängliga för att erbjuda personlig hjälp att hitta de perfekta lediga lokalerna i Lund.

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 19
Kontor
232 m²

Välkommen till ett trevligt kontor på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Här sitter ni i blandad planlösning med en yta på ca 232 kvm fördelat på 2 plan. Egen entré till kontoret från gågatan skapar en privat atmosfär. På andra våningen finns fem enskilda rum med glaspartier mot den öppna ytan där det ryms ytterligare arbetsplatser allt plats för umgänge. Pentry och matplats samt utgång till terass finns också på detta plan. En våning upp finns ytterligare fyra kontorsrum alt. samtalsrum. Genomgående fräscha ytor med textilmatta, ljusa väggar samt glaspartier.

Centrum, Lund
Stora Södergatan 13
Kontor
127 m²

Välkommen till den här ljusa och trevliga butikslokal på mycket bra adress i centrala Lund. Belägen högt upp på Stora Södergatan har ni ett ständigt flöde av förbipasserande och omges av andra butiker såsom Lindex, Specsavers, SmartEyes etc. Lokalen är ca 127 kvm varav ca 102 kvm av dessa utgör själva butiksytan. I bakre delen är personalutrymme med litet pentry och wc placerat. Stora skyltfönster ger mycket god exponering mot Stora Södergatan och skapar ett bra ljus i hela lokalen. Inlastning sker från gatan alt mindre leveranser från baksidan av lokalen. Takhöjden mäter 3 meter, golvet är idag av svart klinker och väggarna genomgående vita. Tre provrum är uppbyggda i bakre butiksytan.

Centrum, Lund
Klostergatan 6
Kontor
98 m²

På centrala Klostergatan finns nu möjlighet att hyra ett charmigt kontor om ca 98 kvm med vackra välvda fönster. Kontoret är placerat på 2:a våningen och ytan är fördelad på hall, tre kontorsrum samt pentry med matplats. ett rum för 1-2 arbetsplatser samt pentry med rymlig matplats. Alla ytskikt renoveras för ny hyresgäst med nya golv, väggar och pentry. Bästa läge mitt i stan och mycket goda kommunikationer med buss och tåg.

Väster, Lund
Starvägen 19
Kontor
142 m²

På mycket bra pendlarläge finns nu möjlighet för ert företag att flytta in i ett trevligt och öppet kontor. Fastigheten ligger mellan Nova och City, 10 minuters promenad från Centralstationen och samtidigt mycket smidig att nå med bil och buss. Parkering finns på området till en låg månadskostnad. Kontoret ligger på vån 3 och är genomgående vilket ger ett bra ljus i hela lokalen. Ytan på ca 142 kvm är fördelad på en öppen yta för ca 10 arbetsplatser samt två enskilda rum för samtal alt. kontorsplats. Pentry finns i anslutning til den öppna ytan, wc med dusch intill entrén. Möjlighet finns att slå ihop ytan med initlliggande lokal på 230 kvm.

Väster, Lund
Starvägen 19
Kontor
230 m²

På mycket bra pendlarläge finns nu möjlighet för ert företag att flytta in i ett färdigt kontor, även möbler kan övertas om så önskas. Fastigheten ligger mellan Nova och City, 10 minuters promenad från Centralstationen och samtidigt mycket smidig att nå med bil och buss. Parkering finns på området till en låg månadskostnad. Kontoret ligger på vån 3 och är genomgående vilket ger ett bra ljus i hela lokalen. Ytan på ca 230 kvm är fördelad på 5 enskilda kontorsrum, en öppen yta för 8 arbetsplatser samt konferensrum och pentry med matplats. Möjlighet finns att slå ihop ytan med initlliggande lokal på 142 kvm.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
185 m²

Kontor i centala Lund belägen på ett strategiskt läge med mycket bra kommunikationer. Nära Lunds centralstation och större vägnät till Malmö och Öresundsbron. Ytan är på ca 185 kvm och finns på tredje våningen. Den är idag rumsindelad, men möjlighet finns till annan planlösning.

Gastelyckan, Lund
Kalkstensvägen 21
Lager
198 m²

På populära Gastelyckan finns nu möjlihet att hyra ett mindre lager med kontor i anslutning. totala ytan utgör ca 198 kvm fördelat på 108 kvm lager och 91 kvm kontor. Takhöjden i lagret mäter ca 6 meter på högsta punkt. Öppen lageryta med omklädningsrum duch och wc i nedre delen. Kontoret utgör idag två stora kontorsrum, pentry med öppan matplats samt wc. Ljusa fina ytor! Parkering utanför delas med övriga hyresgäster. Lokalen är ej anpassad för bilverkstad och restaurang.

Ideon, Lund
Mobilvägen 10
Kontor
1270 m²

På bästa skyltläge vid E22:an finns nu möjlighet att flytta in er verksamhet i en helt nyrenoverad kontorslokal om ca 1270 kvm. Kontoret erbjuder öppna landskap, flera glasade mötes- och samtalsrum samt labbyta. Ni välkomnas in i en öppen entréyta som idag används för stora möten och samlingar. I anslutning till detta ligger matsalen och det stora ljusa pentryt. Själva arbetsytorna är avskilda från den publika entrén. Vänstra flygeln utgör två öppna landskap, flera mötesrum/samtalsrum samt stor labbyta. Högra flygeln utgör främst kontorsrum för 1-2 personer samt stora konferensrum. Genomgående moderna materialval med matta, mycket glas och ljusa väggar. På entréplan i huset finns en mycket populär restaurang som erbjuder dagens lunch med flera alterantiv. Caféet är en naturlig mötesplats för alla som arbetar i huset och bidrar till att skapa goda relationer företag emellan. Parkering finns att hyra utanför kontoret och region- och stadsbussar stannar i närheten.

Centrum, Lund
Bytaregatan 6
Kontor
135 m²

Längst in i mysiga Bytaregränd finns nu möjlighet att hyra ett kontor om ca 135 kvm. Ytan inkluderar även två separata kontorsrum liknande tornrum. Den faktiska kontorsytan är idag fördelad på två enskilda kontorsrum och ett större mötesrum med glaspartier mot korridoren. Ytan kan enkelt öppnas upp till ett stort öppet landskap för 12-12 arbetsplatser. Längst in i kontoret finns ett mindre pentry och wc. De två enskilda kontorsrummen alt. mötesrummen finns sedan i det bakre trapphuset och erbjuder mycket vackra rum med fina fönstersättningar.

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
932 m²

På bästa kommunikativa läge intill nya avfarten från E22 finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt kontor i nya World Trade Center. På våning fyra erbjuds här en yta om ca 419 kvm. Planlösningen är främst öppen med några mötesrum placerade vid mittkärnan. Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. En terass löper längs med lokalens långsida vilket skapar ett extra rum för umgänge under årets fina dagar! Möjlighet finns att slå ihop två lokaler på plan 4 vilket ger en total kontorsyta på ca 932 kvm och då tillgång till terasser i två väderstreck.

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
8 m²

Precis vid avfarten från E22 har Midroc låtit uppföra ett nytt World Trade Center hus som nu erbjuder ert företag att hyra kontorshotell i en kreativ miljö. Här kan ni på plan 2 hyra enskilda kontorsrum alt dubbelrum. I hyresavtalet ingår även tillgång till receptionstjänsterna, kaffe och städning. Ni får även hyra husets konferensrum till halva priset. Här får ni möjlighet att sitta i en kreativ miljö nära andra företag och i takt med att ni växer som bolag kan Midroc erbjuda er olika lokallösningar i huset. Fastigheten är mycket strategiskt placerad nära avfarten, ca 8 minuters cykeltur från Lund City och flera bussar stannar i området. Parkeringshus finns intill kontoret.

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
389 m²

På bästa kommunikativa läge intill nya avfarten från E22 finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt kontor i nya World Trade Center. På våning tre erbjuds här en yta om ca 389 kvm. Planlösningen är främst öppen med några mötesrum placerade vid mittkärnan. Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. En terass löper längs med lokalens långsida vilket skapar ett extra rum för umgänge under årets fina dagar!

Gunnesbo, Lund
Höstbruksvägen 5
Kontor
920 m²

På populära Gunnesbo finns nu möjlighet att hyra en helt egen fastighet för er verksamhet. Byggnaden utgör ca 920 kvm fördelat på ca 500 kvm kontor och ca 420 kvm lager i två plan. Kontorsdelen är idag rumsindelad med vattenpaket placerat i mitten av huset. Lagerdelen nås direkt från kontoret. Halva lagerytan är byggd med entresolplan över bla. omklädningsrum med dusch samt installationsutrymmen. Inlastning sker via porten som mäter ca 4x3 meter. På baksidan av fastigheten finns en stor inhägnad gårdsplan för uppställning av fordon etc. Fastigheten har ett mycket bra exponerat läge mot den trafikerade gatan som leder till butikerna och Coop. Området erbjuder god service och bra kommunikationer med buss samt för bilpendlare från såväl E6 som E22.

Sankt Lars företagspark, Lund
Sankt Lars väg 43
Kontor
582 m²

På det natursköna området Sankt Lars finns nu möjlighet att hyra ett kontor om ca 582 kvm. Kontoret finns på tredje våningen och är idag rumsindelat med 23 enskilda rum, 4 dubbelrum samt mötesrum. Vid entrén är pentry och loungeyta placerad. Eventuella anpassningar av ytan diksuteras med fastighetsägaren. Vid övertag i befintligt skick kan en viss rabatt diskuteras. Det finns gott om parkeringsplatser på området, stadsbussen stannar i närheten och lunchresatauranger finns att tillgå i närliggande hus.

Gastelyckan, Lund
Kalkstensvägen 11
Lager
923 m²

Nu finns möjlighet att hyra en egen fastighet på Gastelyckan i Lund. Totala ytan på 923 kvm är fördelad på ca 190 kvm kontor och ca 733 kvm lager. Kontorsdelen erbjuder två enskilda kontorsrum, ett rymligt konferensrum, öppen yta för 4 arbetsplatser samt pentry och wc. Direktaccess till lagerdelen som är 43 meter lång och 14 meter djup. Inlastning sker via markporten 3,6 x 2,7m och takhöjden mäter 3,2-4,5. Fastigheten har skyddsklass 2 med jalusier för samtliga dörrar och fönster samt pansarglas i tre mindre fönster mot gatan. Bra med markyta för att köra lastbil runtom byggnaden samt flera parkeringsplatser. All form av bilvård undanbedes.

Centrum, Lund
Klostergatan 6
Kontor
59 m²

På centrala Klostergatan finns nu möjlighet att hyra ett mindre kontor om ca 59 kvm. Ingång från Klostergatan, över en innergård. Kontoret är placerat på bottenplan med fönster mot gården. Ytan är fördelad på ett rum för 1-2 arbetsplatser samt pentry med rymlig matplats som även kan användas som mötesrum. All tänkbar service runtom fastigheten och mycket goda kommunikationer med buss och tåg. Parkering hänvisas till tex. Åhléns eller Malmborgs P-hus. Välkommen på visning!

Gunnesbo, Lund
Traktorvägen 12-14
Kontor
160 m²

Nu finns det möjlighet att hyra en kontorslokal om 160kvm. Lokalen är belägen på Gunnesbo vilket gör det enkelt att nå de störra vägarna enkelt och smidigt. I närheten erbjuds vardligag service i form av lunchrestauranger samt matbutiker. Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen. På baksidan av lokalen finns det även en trevlig uteplats. Utöver kontorslokalen går det att hyra till ett lager på 105kvm. Lagrets port är 2,7m hög och 2,5m bred.

Gunnesbo, Lund
Åkergränden 5
Kontor
220 m²

På Gunnesbo finns nu möjlighet att hyra ett kontor med härlig trädgård och uteplats. Kontoret utgör ca 220 kvm, idag fördelat på 7 enskilda rum men planlösningen och ytskikt kan anpassas i samråd med fastighetsägaren. Fastigheten har en lummig trädgård för den som vill avnjuta lunchen utomhus. Parkeringar finns på framsidan av fastigheten och här finns goda kommunikationer med buss och tåg på området Gunnesbo. Detaljplanen tillåter endast kontor/industri.

Novaområdet, Lund
Avtalsvägen 13
Lager
620 m²

Ledig butikslokal på populära Nova. Fastigheten har blivit avdelad för två hyresgäster. I vänstra delen finns nu hemelektronikföretaget Elon och den högra delen är vakant för ny hyresgäst. Ytan är idag helt öppen, fastighetsägaren bygger upp personalutrymmen i samråd med hyresgästen. Beroende på vart detta placeras påverkas butiksytan något, se ritningsförslag. Entrépartiet kommer att förläggas i anslutning till Elons entré och bilda en kil med sneda entre´dörrar. Parkering för kunder finns runtom byggnaden.

Centrum, Lund
Klostergatan 6
Kontor
313 m²

På bästa skyltläge i hörnet av Klostergatan och Stora Gråbrödersgatan kan vi nu erbjuda ett trevligt kontor med hög standard. Beläget på bottenplan får ni en mycket god exponering av ert företag och varumärke. Kontoret erbjuder totalt 313 kvm plus källare. En öppen yta för 6-10 arbetsplatser, 4 samtalsrum eller enskilda kontor, 2 mötesrum samt ett entresolplan för tex sociala ytor alt. 4-6 arbetsplatser. Kontoret genomsyras av ljusa materialval och glaspartier till alla enskilda rum. Ljust, fräscht, ett bra klimat med komfortkyla och god exponering på bästa läge i centrala Lund. All tänkbar service runtom fastigheten och mycket goda kommunikationer med buss och tåg. Parkering hänvisas till tex. Åhléns eller Malmborgs P-hus. Välkommen på visning!