Lediga Lokaler i Helsingborg

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor

Man kan få nys om lediga lokaler i Helsingborg på väldigt många olika sätt och för en som är på jakt kan den något spretiga situationen kännas minst sagt frustrerande. Om man vill hitta lediga lokaler i Helsingborg har man absolut störst chans att hitta precis det man vill ha, så snabbt som möjligt, med Relier Öresunds hjälp.

Relier AB är ett lokalförmedlingsbolag med fem kontor över hela Sverige. På Skånes västkust ligger två av dem – i Helsingborg och i Malmö. Intresset för lediga lokaler i Helsingborg, Lund och Malmö är väldigt stort, denna del av landet har ju så mycket erbjuda.

Det spelar ingen roll vad det är för lokaler man är ute efter – butiker, industrier, lager eller fastigheter – Relier Öresund har kontakter inom alla kategorier. På Relier AB vet man hur, var och när man ska leta upp de lediga lokaler i Helsingborg som kan uppfattas som intressanta för varje ny lokalsökande.

Gratis hjälp från Relier AB

Det bästa av allt är att Relier AB:s tjänster är gratis för de som letar efter lediga lokaler i Helsingborg. Det är bara de som vill förmedla sina lokaler som betalar för Relier tjänster. Trots att man får tillgång till de enorma resurser som Relier AB sitter på så betalar man alltså ingenting för deras hjälp.

Personlig hjälp på Relier AB:s Helsingborgskontor

När man kontaktar Relier Öresund, som har kontor i både Helsingborg och i Malmö, så är det bra om man har klart för sig vad exakt det är för sorts lokal man är ute efter. Var vill man att den ska ligga? Hur stor ska den vara? Vad ska lokalen användas till? Vill man köpa eller hyra lokalen? En annan viktig grej att ha koll på är hur mycket man kan betala för den lokal man hittar. Vi på Relier Öresund är inte nöjda förrän vi har försett dig med den ultimata lokalen för dina ändamål!

Väla Södra, Helsingborg
Andesitgatan 11
Lager
214 m²

Nybyggda lokaler/lagerfack om 214 kvm på Väla Södra uthyres! Hyra 16.000 kronor/månad, ex drift, fastighetsskatt och moms. Inflyttningsklara 2017-08-01. Två byggnader om totalt ca 3.000 kvm uppförs för tillfället på fastigheten. Lokalerna är anpassningsbara storleksmässigt och i utförandet. Lokalerna är fördelade om 14 st i varje byggnad. 8 st lokaler har entresol om 40 kvm, belägna i fastigheternas gavlar. Byggnaderna innefattar i nuläget tillsammans 28 st lokaler: 6 st har en storlek om ca 147 m2. 2 st har en storlek om ca 137 m2. 20 st har en storlek om ca 107 m2. Takhöjd under balk är 4,7 meter i sidan till 9 meter i spets. Porten till varje lokal har en storlek 4 x 4,5 meter med fönster och gångdörr. Ett elstängsel med 2,40 meters höjd kommer att omgärda hela tomten. Vid entrén finns en 8 meter elektrisk skjutgrind och en 1 meter gånggrind. Elcentral finns i varje lokal, 16 amp. Separata elmätare till varje lokal i fastighetens teknikrum. Vid behov kan 63 amp kopplas in till självkostnadspris. Lokalerna är förberedda med el och avloppssystem för tillbyggnad av pentry/uppehållsrum eller ytterligare toalett. Toaletter (handikappanpassade) finns i samtliga lokaler. Ledningar för datakommunikation: fiber finns indraget i varje lokal, hyresgästen bekostar anslutning och abonnemang. Lokalerna riktar sig till juridiska personer med krav på momspliktig verksamhet, såsom lager, transport, hantverkare och logistik. Fastigheten ligger på Väla Södra. I närheten finns Hornbach, Net-on-net och Hedin Bil/Mercedes. Nära anslutning till E6 och avfart Vasatorp eller från Österleden. Allmänna bussar finns. Närhet till Väla Köpcentrum - Sveriges bästa köpcentrum, regionens största handelsplats.

Väla Södra, Helsingborg
Andesitgatan 11
Lager
107 m²

Nybyggda lokaler/lagerfack om 107 kvm på Väla Södra uthyres! Hyra 8.000 kronor/månad, ex drift, fastighetsskatt och moms. Inflyttningsklara 2017-08-01. Två byggnader om totalt ca 3.000 kvm uppförs för tillfället på fastigheten. Lokalerna är anpassningsbara storleksmässigt och i utförandet. Lokalerna är fördelade om 14 st i varje byggnad. 8 st lokaler har entresol om 40 kvm, belägna i fastigheternas gavlar. Byggnaderna innefattar i nuläget tillsammans 28 st lokaler: 6 st har en storlek om ca 147 m2. 2 st har en storlek om ca 137 m2. 20 st har en storlek om ca 107 m2. Takhöjd under balk är 4,7 meter i sidan till 9 meter i spets. Porten till varje lokal har en storlek 4 x 4,5 meter med fönster och gångdörr. Ett elstängsel med 2,40 meters höjd kommer att omgärda hela tomten. Vid entrén finns en 8 meter elektrisk skjutgrind och en 1 meter gånggrind. Elcentral finns i varje lokal, 16 amp. Separata elmätare till varje lokal i fastighetens teknikrum. Vid behov kan 63 amp kopplas in till självkostnadspris. Lokalerna är förberedda med el och avloppssystem för tillbyggnad av pentry/uppehållsrum eller ytterligare toalett. Toaletter (handikappanpassade) finns i samtliga lokaler. Ledningar för datakommunikation: fiber finns indraget i varje lokal, hyresgästen bekostar anslutning och abonnemang. Lokalerna riktar sig till juridiska personer med krav på momspliktig verksamhet, såsom lager, transport, hantverkare och logistik. Fastigheten ligger på Väla Södra. I närheten finns Hornbach, Net-on-net och Hedin Bil/Mercedes. Nära anslutning till E6 och avfart Vasatorp eller från Österleden. Allmänna bussar finns. Närhet till Väla Köpcentrum - Sveriges bästa köpcentrum, regionens största handelsplats.

Väla Södra, Helsingborg
Andesitgatan 11
Lager
147 m²

Nybyggda lokaler/lagerfack med entresol om 147 kvm på Väla Södra uthyres! Hyra 11.000 kronor/månad, ex drift, fastighetsskatt och moms. Inflyttningsklara 2017-08-01. 107 kvm i bottenplan och 40 kvm i entresol. Gavelläge. Två byggnader om totalt ca 3.000 kvm uppförs för tillfället på fastigheten. Lokalerna är anpassningsbara storleksmässigt och i utförandet. Lokalerna är fördelade om 14 st i varje byggnad. 8 st lokaler har entresol om 40 kvm, belägna i fastigheternas gavlar. Byggnaderna innefattar i nuläget tillsammans 28 st lokaler: 6 st har en storlek om ca 147 m2. 2 st har en storlek om ca 137 m2. 20 st har en storlek om ca 107 m2. Takhöjd under balk är 4,7 meter i sidan till 9 meter i spets. Porten till varje lokal har en storlek 4 x 4,5 meter med fönster och gångdörr. Ett elstängsel med 2,40 meters höjd kommer att omgärda hela tomten. Vid entrén finns en 8 meter elektrisk skjutgrind och en 1 meter gånggrind. Elcentral finns i varje lokal, 16 amp. Separata elmätare till varje lokal i fastighetens teknikrum. Vid behov kan 63 amp kopplas in till självkostnadspris. Lokalerna är förberedda med el och avloppssystem för tillbyggnad av pentry/uppehållsrum eller ytterligare toalett. Toaletter (handikappanpassade) finns i samtliga lokaler. Ledningar för datakommunikation: fiber finns indraget i varje lokal, hyresgästen bekostar anslutning och abonnemang. Lokalerna riktar sig till juridiska personer med krav på momspliktig verksamhet, såsom lager, transport, hantverkare och logistik. Fastigheten ligger på Väla Södra. I närheten finns Hornbach, Net-on-net och Hedin Bil/Mercedes. Nära anslutning till E6 och avfart Vasatorp eller från Österleden. Allmänna bussar finns. Närhet till Väla Köpcentrum - Sveriges bästa köpcentrum, regionens största handelsplats.

Söder, Helsingborg
Södergatan 56
Butik
230 m²
396 750 kr

Butik med hörnläge om ca 230 kvm i Södercity i Helsingborg uthyres! Lokal i hörnläge med bra kundexponering nära Söderpunkten och folkvimlet på Södergatan. Stora fina skyltfönster. Säljytan är ca 150 kvm med en bakre yta om ca 80 kvm. Det ingår ytterligare ca 50 kvm lageryta i källarplan. Två ingångar. Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Tillträdande hyresgäst utför och bekostar alla åtgärder i lokalen. Fastighetsägaren är INTE intresserad av att hyra ut till café- eller restaurangverksamhet och inte heller mat/godis-försäljning. Bra referenser erfordras. Endast momspliktig verksamhet. Säkerhet i form av bankgaranti eller hyresdeposition krävs.

Centrum, Helsingborg
Stortorget 13
Kontor
270 m²

Kontorslokal om ca 270 kvm centralt belägen på Stortorget i Helsingborg uthyres! Hörnläge med fina vyer över Stortorget och Kärnan. Fräscha och praktiska ytor med rumsindelad planlösning. Rymligt konferensrum. Modernt kök. Plan 3. Hissar finns. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Väla Södra, Helsingborg
Andesitgatan 14
Lager
300 m²

Lagerokal på Väla Södra om ca 300 kvm uthyres! TILLGÄNGLIG OMGÅENDE! Fina lagerytor med golvvärme. Markport. Låga driftskostnad. Uteplats med parkeringsplatser. Bilderna är från ett annat liknande objekt.

Planteringen, Helsingborg
Rännarbanan 30
Lager
7000 m²

Lagerlokal/industrilokal om ca 7.000 kvm på Planteringen i Helsingborg uthyres! Närhet till Helsingborgs hamn samt till E4/E6. Det finns även kontorsytor att tillgå. En stor bra lokal med högt till tak, betonggolv med möjlighet att inreda efter verksamhetens behov, t ex. lager- eller produktionsyta. 6-8 meter takhöjd under balk. Bra golvbelastning. Bra tillgång till el. Ej sprinklat. 2 markportar: 4 m breda och 5 m höga. Möjlighet att sätta in fler lastportar i ena sidoväggen. Dessutom finns lagringsplats om ca 800 kvm under skärmtak på gården med bl a miljöstation. Flera stora öppna ytor finns kring fastigheten.

Centrum, Helsingborg
Kullagatan 30
Kontor
92 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 92 kvm belägen på Kullagatan i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha och mysiga ytor med öppna planlösning och bjälkar i tak. Konferensrummet går att stänga till med skjutpartier. Modernt kök med plats för bord och stolar. Plan 2. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger relativt nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Planteringen, Helsingborg
Rännarbanan 30
Lager
10600 m²

Lagerlokal/industrilokal om ca 10.600 kvm på Planteringen i Helsingborg uthyres! Närhet till Helsingborgs hamn samt till E4/E6. Lokalen betår av ca 9.600 kvm lager/industriyta samt ca 1.000 kvm kontor. Lokalen är ca 150 x 70 meter. En stor bra lokal med högt till tak, betonggolv med möjlighet att inreda efter verksamhetens behov, t ex. lager- eller produktionsyta. 6-8 meter takhöjd under balk. Bra golvbelastning. Bra tillgång till el. Ej sprinklat. 2 markportar: 4 m breda och 5 m höga. Möjlighet att sätta in fler lastportar i ena sidoväggen. Dessutom finns lagringsplats om ca 800 kvm under skärmtak på gården med bl a miljöstation. Flera stora öppna ytor finns kring fastigheten.

Långeberga, Helsingborg
Långebergavägen 28
Lager
2000 m²

Kyllager om ca 2.000 kvm på Långeberga i Helsingborg uthyres! Möjlighet att hyra lokalen inkluderande varu- och godshantering. Andrahandsuthyrning med möjlighet till kortare hyresperioder på t ex 1-3 år. Tillträde tidigast 2017-04-01. Lagerdelen är möjlig att temperera ner till 1 grad Celsius. 5 - 6,5 m takhöjd under balk i lagret. Sprinklat. Golvbärighet 4 ton/kvm. Ett stort antal lastportar med måtten 3 x 3 m. Passagesystem, kameraövervakning, larm. Fastigheten ligger i nära anslutning till E6:an.

Väla Södra, Helsingborg
Porfyrgatan 1
Lager
7700 m²

Lager- och logistiklokal om ca 7.700 kvm på Väla Södra i Helsingborg uthyres! Lokalen består av ca 5.800 kvm lageryta, ca 1.100 kvm kyl/frys samt ca 800 kvm kontorsyta. Det finns 8 inlastningsportar varav 1 markport. 8 meters takhöjd under balk. Elkapacitet: 3 x 240 A Sprinkler, brandlarm och inbrottslarm finns i lokalen. Plats för 9.000 pallar (1,25 m) Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde i Helsingborg. Här finns i huvudsak lager- och industrilokaler på ett mycket bra kommunikationsläge med närhet till E4 och E6/E20. 4 km till centrum. Ca 100 meter till busshållplats.

Väla Södra, Helsingborg
Andesitgatan 11
Lager
1500 m²

Nybyggd lokal lämplig för lager/lätt produktion om ca 1.500 kvm på Väla Södra i Helsingborg uthyres! Inflyttningsklar 2017-08-01. Två byggnader om totalt ca 3.000 kvm uppförs för tillfället på fastigheten. Lokalerna är anpassningsbara storleksmässigt och i utförandet. Takhöjd under balk är 4,7 meter i sidan till 9 meter i spets. Porten till varje lokal har en storlek 4 x 4,5 meter med fönster och gångdörr. Ett elstängsel med 2,40 meters höjd kommer att omgärda hela tomten. Vid entrén finns en 8 meter elektrisk skjutgrind och en 1 meter gånggrind. Elcentral finns i varje lokal, 16 amp. Separata elmätare till varje lokal i fastighetens teknikrum. Vid behov kan 63 amp kopplas in till självkostnadspris. Lokalerna är förberedda med el och avloppssystem för tillbyggnad av pentry/uppehållsrum eller ytterligare toalett. Toaletter (handikappanpassade) finns i samtliga lokaler. Ledningar för datakommunikation: fiber finns indraget i varje lokal, hyresgästen bekostar anslutning och abonnemang. Lokalerna riktar sig till juridiska personer med krav på momspliktig verksamhet, såsom lager, transport, hantverkare och logistik. Fastigheten ligger på Väla Södra. I närheten finns Hornbach, Net-on-net och Hedin Bil/Mercedes. Nära anslutning till E6 och avfart Vasatorp eller från Österleden. Allmänna bussar finns. Närhet till Väla Köpcentrum - Sveriges bästa köpcentrum, regionens största handelsplats.

Centrum, Helsingborg
Springpostgränden 3
Kontor
543 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 543 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha ytor med både öppna och enskilda kontorsrum. Modernt kök. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Ingen fastighetsskatt utgår för lokalen. Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 1
Butik
659 m²

Butikslokal med kontor om 659 kvm på Berga Industriområde i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på bottenplan och består av ett inbjudande showroom samt kontorsytor med luftiga och ljusa interiörer. Komfortkyla finns i fastigheten. Berga är ett attraktivt industriområde i norra Helsingborg. Området ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 1
Kontor
142 m²

Kontoret har har luftiga och ljusa interiörer. Komfortkyla finns i fastigheten. 3:e våningen. Idag består lokalen av kontorsrum i varierande storlekar med stora fönsterpartier. Pentry och en toalett. Tillgänglig fr o m 2017-05-01. Berga är ett attraktivt industriområde i norra Helsingborg. Området ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Väla Norra, Helsingborg
Kanongatan 155
Butik
500 m²

Butikslokal om ca 500 kvm på Väla Norra i Helsingborg uthyres! Lämplig som försäljningsyta. Bra skyltläge med stora glaspartier. Rymliga kontor finns. Nära till Väla Centrum. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 8-10 minuter med bil till Väla Norra och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Ramlösa, Helsingborg
Hortensiagatan
Kontor
700 m²

Nybyggt kontor om ca 700 kvm i Ramlösa i Helsingborg uthyres! Klart för inflyttning 2017-10-01. Modernt kontor i toppskick! Möjlighet för tillträdande hyresgäst att påverka lokalens disposition och inredning. Bra läge nära riksväg 111/Österleden och E4/E6.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 6
Butik
1250 m²

Butikslokal om ca 1.250 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lämplig som försäljningsyta, t ex som bilhall. Bra skyltläge med stora glaspartier ut mot Garnisonsgatan. Ljus och fin lokal med markportar på både framsidan och baksidan av lokalen. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Goda referenser erfordras!

Väla Norra, Helsingborg
Kanongatan 155
Butik
1026 m²

Butikslokal om ca 1.026 kvm på Väla Norra i Helsingborg uthyres! Lämplig som försäljningsyta. Bra skyltläge med stora glaspartier. Rymliga kontor finns. Nära till Väla Centrum. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 8-10 minuter med bil till Väla Norra och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Berga, Helsingborg
Muskötgatan 4
Butik
1610 m²

Försäljningslokal om ca 1.610 kvm på industriområdet Berga i Helsingborg uthyres! Lämplig som försäljningsyta. Bra skyltläge med stora glaspartier ut mot Muskötgatan. Lokalen består av ca 864 kvm butiksyta, ca 314 kvm lageryta samt ca 432 kvm kontorsyta. Bra och inhägnad inlastningsyta i anslutning till fastigheten. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.