Lediga Kontor i Malmö

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

När man är på jakt efter lediga kontor i Malmö kan det till en början kännas som att försöka ta sig igenom en vildvuxen djungel. Var ska man leta? Vad ska man leta efter? Vad kan man förvänta sig? Finns det några attraktiva lokaler i Malmö som lämpar sig för de behov man har?

Gör upp en plan

Det är alltid bra att veta så mycket som möjligt om sina egna behov när man påbörjar jakten efter lediga kontor i Malmö. Vissa är flexiblare än andra när det gäller kontorets läge, storlek och pris, men i regel har man ganska strikta ramar. Gör upp en plan, kolla upp vilka områden i Malmö som känns aktuella, bestäm dig för vilken summa som är aktuell för hyreskontor respektive köpelokaler och bestäm er för hur stora kontorslokalerna behöver vara för att ni ska ha gott om plats för er verksamhet, plus eventuellt för viss expansion.

Stort utbud av olika typer av lediga kontor i Malmö

Man kan både hyra och köpa upp lediga kontor i Malmö, utbudet är vare sig stort eller för begränsat, man kan genom finessrikt letande få tag i det mesta i Malmö idag, men det finns å andra sidan heller inget överflöd. Relier AB erbjuder hjälp att finna de lediga kontor i Malmö som vi känner har ett starkt marknadsvärde. Det finns så många olika behov och önskemål och vi på Relier AB nöjer oss inte förrän vi hittar de kontorslokaler som du som kund blir 100 % nöjd med.

Kontakta Relier AB för mer information

På fastmera.se kan du läsa mer om oss, använda dig av vår effektiva sökmotor för att leta efter lediga kontor i Malmö, och hitta telefonnummer och adress för att kontakta vårt Malmökontor, där vi erbjuder gratis rådgivning och assistans i din jakt på lediga kontor i Malmö.

Frihamnen, Malmö
Mejselgatan 3
Kontor
1300 m²

Fastighet med mycket känsla och karaktär på bra läge vid frihamnsviadukten. På bottenvåningen finns lager och prodiktionsytor för lättare tillverkning om ca 600kvm. En trappa upp med härlig rymd och ljus har man en stor öppen yta för tex utställning, atelje, showroom mm. På båda kortsidorna finns ytor för kontorslandskap, mötesrum, pentry mm. Genomgående rustika materialval med industriell karaktär, unikt objekt! Lastgården är inhängnad och parkering finns på tomten.

Bellevue, Malmö
Stadiongatan 60
Kontor
290 m²

Kontor med geografiskt läge på Stadiongatan mäter cirka 290 kvadratmeter och som idag består av tio enskilda kontorsrum och ett stort konferensrum med plats för 12-16 personer. Lokalen har två toaletter som renoveras tillsammans med att ytskikten i alla kontor ska göras vid. Lokalens läge ger goda kommunikationsmöjligheter med såväl bil som buss.

Östra Hamnen, Malmö
Hemsögatan 10
Kontor
216 m²

Cellkontor beläget i Malmö och Östra Hamnen om ca 216 kvm som kan fräschas upp i samråd med ny hyresgäst. Parkering finns vid fastigheten. Fastigheten ligger lättillgänglig med goda kommunikationer och närhet till Malmös större trafikleder.

Fosie, Malmö
Stenåldersgatan 11
Kontor
466 m²

Kontor utmed yttre ringvägen i Fosie. Parkeringar finns i direkt anslutning till kontoret. Här finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan på andra planet. Snygga fräscha lokaler med blandad fördelning av cellkontor och öppna landskap. Nyrenoverat kök mm. Ett mycket bra och praktiskt kontor när man vill ligga nära ringlederna och slippa köerna i centrum. Kontoren kan delas till mindre enheter.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 5
Kontor
70 m²

På Djäknegatan 5 i centrala Malmö finns nu ett charmigt kontor om 70 kvm ledigt. Lokalen belägen på 4:e våningen har mestadels öppen planlösning som med fördel går att öppna upp. Fina synliga takbjälkar och trägolv. Toalett med dusch och riktigt kök. Bästa läget med närhet till buss- och tågkommunikation. Bra serviceutbud med restauranger och caféer. Mysig innegård.

Malmö
Lundavägen 56
Kontor
404 m²

Hela den gamla ytan har blivit helt utrensad och är nu återuppbygd med helt nya ytskikt. Undertak, ventilation och kyla är helt nytt, likaså kök, toaletter och glasväggar till kontor mm. Det är bara golvet som ska läggas. Ny hiss är installerad i trappuppgången. Bra pendlarläge både med bil och buss.

Jägersro, Malmö
Hästvägen 4a
Kontor
274 m²

Kontoret ligger längst ner på Hästvägen i en gedigen kontorsbyggnad. Kontorsrummen är moderna med glasväggar ut till en öppen sällskapsyta/showroom. Stort konferensrum och pentry finns också i lokalen som ligger på bottenvåningen. Parkering finns.

Sofielund, Malmö
Norra Grängesbergsgatan 17
Kontor
125 m²

Nu finns möjligheten att hyra ett mindre kontor om 125kvm på Norra Grängesbergsgatan 17. Lokalen är indelad i fem kontorsrum samt ett något större konferensrum. Lokalen är belägen på en inhägnad område, där det även finns möjligheter till parkeringsplatser. Golvet är nytt, i övrigt ljust och fräscht ytskick.

Malmö
Södergatan 24
Kontor
575 m²

Kontorslokal om cirka 575 kvadratmeter med geografiskt läge mitt på Södergatan i centrala Malmö. Kontorslokalens läge ger ett stort serviceutbud i form av bank, restaturanger, butiker och mataffärer. Planlösningen i lokalen är varierad med både slutna kontorsrum, större mötesrum och öppet landskap för cirka 15 personer. Lokalen har inledningsvis en reception och på innegården finns det möjlighet till parkering.

Malmö
Norra Grängesbergsgatan 17
Kontor
110 m²

Nu finns det möjlighet att hyra ett mindre kontor på Norra Grängesbergsgatan. Lokalen har en öppen planlösning med plats för 10-12 arbetsplatser. I lokalen finns det ett pentry samt två WC. Lokalen anpassas och uppfräschas efter hyregästens behov och önskemål i samråd med fastighetsägaren.

Kirseberg, Malmö
Norra Bulltoftavägen 65
Kontor
1100 m²

Absolut i toppskick med färdiställda trevligt kontor på Norra Bulltoftavägen, nära yttre-och inre Ringleden. Här finns totalt ca 4500 kvm ledig kontorsyta fördelat på två våningsplan. Plan 2: ca 2445 kvm Plan 3: ca 2050 kvm Ett av dessa plan kan avdelas till ca 1000-1100 kvm Idag mestadels en rumsindelad planlösning med öppna ytor som centrala punkter. Genomgånde fräscha materialval då kontoret genomgick en totalrenovering år 2011. På plan 2 är det öppna och mycket trevliga matsalen placerad med väl tilltagna köksutrymmen och ett 60-tal sittplatser. Intill finns även en rymlig konferensavdelning vilken kan öppnas upp mot köket. Stadsbuss stannar i närheten och det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten.

Hamnen, Malmö
Kinagatan 7
Kontor
609 m²

Kontorslokal om toltalt ca 609 kvadratmeter på Kinagatan vid Frihamnen i Malmö. Planlösningen är idag rumsindelad men som med fördel går att öppna upp för att skapa kontorlsandskap med öppet kök i anslutning till lunchrum. Fastigheten har en välkomnande entré med en lunchrestaurang i bottenplan. I bottenplan finns även ett större mötesrum i biosittning som går att hyra vid behov. Kontorslokalen går att slå ihop med en lokal om cirka 420 kvadratmeter på bottenplan med en befintlig interntrappa. Lokalen blir då totalt cirka 1000 kvadratmeter. Lokalens geografiska läge ger goda kommunikationer med såväl buss, tåg och bil då motorvägarna nås enkelt och att centralstationen endast ligger med 10 minuters promenad från lokalen. Bakom fastigheten finns även goda parkeringsmöjligheter.

Kirseberg, Malmö
Norra Bulltoftavägen 65
Kontor
4500 m²

Trevligt kontor på Norra Bulltoftavägen, nära yttre-och inre Ringleden. Här finns totalt ca 4500 kvm ledig kontorsyta fördelat på två våningsplan. Plan 2: ca 2445 kvm Plan 3: ca 2050 kvm Idag mestadels en rumsindelad planlösning med öppna ytor som centrala punkter. Genomgånde fräscha materialval då kontoret genomgick en totalrenovering år 2011. På plan 2 är det öppna och mycket trevliga matsalen placerad med väl tilltagna köksutrymmen och ett 60-tal sittplatser. Intill finns även en rymlig konferensavdelning vilken kan öppnas upp mot köket. Stadsbuss stannar i närheten och det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten.

Kirseberg, Malmö
Norra Bulltoftavägen 65
Kontor
2050 m²

Absolut i toppskick med färdiställda trevligt kontor på Norra Bulltoftavägen, nära yttre-och inre Ringleden. Här finns totalt ca 4500 kvm ledig kontorsyta fördelat på två våningsplan. Plan 2: ca 2445 kvm Plan 3: ca 2050 kvm Idag mestadels en rumsindelad planlösning med öppna ytor som centrala punkter. Genomgånde fräscha materialval då kontoret genomgick en totalrenovering år 2011. På plan 2 är det öppna och mycket trevliga matsalen placerad med väl tilltagna köksutrymmen och ett 60-tal sittplatser. Intill finns även en rymlig konferensavdelning vilken kan öppnas upp mot köket. Stadsbuss stannar i närheten och det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten.

Fosie, Malmö
Fosievägen 13
Kontor
775 m²

Kontorslokal på tredje våningen, med en storlek på 775 kvadratmeter i mestadels öppen planlösning med plats för cirka 50 medarbetare. I lokalen finns även tre mötesrum för 4-8 personer, ett stort pentry i öppen lösning för 25 personer, förrådsutrymmen samt en extra entré. Lokalen har stora fönsterpartier ut mot båda sidor vilket ger ett fantastiskt fint ljus som bevaras väl genom helglasade mötesrum. Lokalens ytskikt består av genomgående parkettgolv, vita väggar och i taket syns installationer. Lokalens geografiska läge tar en snabbt ut mot Ringlederna och E6. Möjlighet till parkering finns precis utanför och där även kollektivtrafik har sina hållplatser precis intill. Lokalens närhet till Mobilia ger ett stort serviceutbud i from av apotek, butiker och restauranger.

Malmö
Kalendegatan 26
Kontor
498 m²

Kontorslokal med rumsindelad planlösning, på tredje våningen med geografiskt läge mitt i centrala Malmö. Lokalen mäter cirka 498 kvadratmeter och består idag av 6 mindre kontorsrum, ett öppet landskap för cirka tio personer, sex samtalsrum och ett mötesrum. Lokalen är även utrustad med två pentry, tre toaletter varav en är handlikappsanpassad. Runt om fastigheten finns ett stort serviceutbud i from av apotek, bank, restauranger och diverse butiker vilket ger ett stort flöde av människor varje dag. Mörjligheten till parkering finnsi närliggande parkeringshus och kollektivtrafik såsom buss och tåg finns cirka tre respektive sex minuter bort.

Centrum, Malmö
Stortorget 17
Kontor
205 m²

Kontorslokalen är rumsindelad och omfattar cirka 205 kvadratmeter med fem kontorsrum, ett större konferens/mötes rum, två wc, pentry och där den välkomnande entrén delas med hyresgästen bredvid. Lokalen har högt i tak och stora fönsterpartier. Fastighetens geografiska läge ger goda kommunikationsmöjligheter med buss och tåg eftersom Malmö central ligger fem minuter bort. Närheten till service utbud är optimal då lokalen ligger så pass centralt. I närheten finns både, apotek, bank, restauranger och diverse butiker.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 31
Kontor
1421 m²

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 20
Kontor
308 m²

På vån 5 kan vi erbjuda ett trevligt kontor om ca 308 kvm. Planlösningen är föredelad på en öppen yta för ca 8 arbetsplatser, två mötesrum vid entre´n samt två enskilda kontor längre in i lokalen. Från det fräscha pentryt med dess öppna matplats kan ni ta trappan upp till den gemensamma takterassen. Ytan präglas av ett härligt ljus tack vare placeringen högt upp i huset. Ytan kan anpassas till mer öppet om så önskas, detta sker i samråd med fastighetsägaren. Idag leder en interntrappa ner till plan 4 där ytterligare ca 550 kvm kontorsyta finns tillgänglig, vilket ger en totalyta på ca 858 kvm. Parkering finns att hyra i huset och ger er då möjlighet att gå direkt från bilen till kontoret. Bussar stannar utanför och kontoret ligger endst en kort promenad från Centralstationen.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 31
Kontor
550 m²

Välkommen till Djäknegatan 31 och detta trevliga kontor på våning 4. Ytan på ca 550 kvm utgör idag 7 enskilda rum, 5 mötesrum i varierande storlek samt en större öppen yta för flera arbetsplatser längs med fönsterraden. Från pentryt och matplatsen kan ni ta trappan upp till den gemensamma terassen på fastighetens tak. Utöver den planerade slipningen av golv samt vitmålning av väggar är det även möjligt att anpassa ytorna och öppna upp till er öppen planlösning om så önskas. Detta sker i samråd med fastighetsägaren. Idag leder en interntrappa upp till plan 5 där ytterligare ca 308 kvm kontorsyta finns tillgänglig, vilket ger en totalyta på ca 858 kvm. Parkering finns att hyra i huset och ger er då möjlighet att gå direkt från bilen till kontoret. Bussar stannar utanför och kontoret ligger endst en kort promenad från Centralstationen.