Lediga Kontor i Lund

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor

Lund är en mycket omtyckt stad, framför allt av de som redan bor där, men också av en mängd andra människor som finner denna ljuvliga lilla stad perfekt att bo och arbeta i. Lediga kontor i Lund är inte lediga särskilt länge och är man ny aspirant tar det ofta ett tag innan man kommer på olika knep för att hitta de mest attraktiva lediga kontorslokalerna i Lund. När man väl lyckas nosa upp intressanta objekt så finns det i regel en lång rad andra intressenter som man måste konkurrera med. Relier AB hjälper dig – helt utan kostnad – att hitta lediga kontor i Lund som stämmer överens med dina behov och önskemål.

Mysig atmosfär i Lund

Malmö, som bara ligger en kvart från Lund med tåg, är en stad med helt annan karaktär. Det är en storstad med puls medan Lund är en utpräglad studentstad. I Lund finns kullerstensgränder i centrum, mysiga kaféer i gatuhörnen och en gemytlig småstadsatmosfär även om Lund till folkmassan inte direkt räknas som en småstad. Vill man slå upp sin verksamhet här och letar efter lediga kontor i Lund så är det helt klart bäst att gå via en fastighetsförmedlare som kan hjälpa en igenom det snåriga fältet.

Kontakta Relier AB:s kontor

Relier AB är ett fyra år gammalt bolag som uppkom genom en fusion mellan redan väletablerade och framgångsrika, mindre fastighetsförmedlingsbolag i Sverige. Idag har vi fem kontor utspridda över hela landet, varav ett finns i Malmö och ett i Helsingborg. Den som letar efter lediga kontor i Lund kan kontakta vilket av dessa två kontor som helst, om informationen via vår hemsida inte räcker till. All hjälp med att finna lediga kontor i Lund är gratis. Vill du bli en del av denna gemytliga stad och få hjälp att hitta perfekta lediga kontor i Lund, surfa då in på www.fastmera.se och börja med en sökning i vår databas.

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 19
Kontor
232 m²

Välkommen till ett trevligt kontor på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Här sitter ni i blandad planlösning med en yta på ca 232 kvm fördelat på 2 plan. Egen entré till kontoret från gågatan skapar en privat atmosfär. På andra våningen finns fem enskilda rum med glaspartier mot den öppna ytan där det ryms ytterligare arbetsplatser allt plats för umgänge. Pentry och matplats samt utgång till terass finns också på detta plan. En våning upp finns ytterligare fyra kontorsrum alt. samtalsrum. Genomgående fräscha ytor med textilmatta, ljusa väggar samt glaspartier.

Centrum, Lund
Stora Södergatan 13
Kontor
127 m²

Välkommen till den här ljusa och trevliga butikslokal på mycket bra adress i centrala Lund. Belägen högt upp på Stora Södergatan har ni ett ständigt flöde av förbipasserande och omges av andra butiker såsom Lindex, Specsavers, SmartEyes etc. Lokalen är ca 127 kvm varav ca 102 kvm av dessa utgör själva butiksytan. I bakre delen är personalutrymme med litet pentry och wc placerat. Stora skyltfönster ger mycket god exponering mot Stora Södergatan och skapar ett bra ljus i hela lokalen. Inlastning sker från gatan alt mindre leveranser från baksidan av lokalen. Takhöjden mäter 3 meter, golvet är idag av svart klinker och väggarna genomgående vita. Tre provrum är uppbyggda i bakre butiksytan.

Centrum, Lund
Klostergatan 6
Kontor
98 m²

På centrala Klostergatan finns nu möjlighet att hyra ett charmigt kontor om ca 98 kvm med vackra välvda fönster. Kontoret är placerat på 2:a våningen och ytan är fördelad på hall, tre kontorsrum samt pentry med matplats. ett rum för 1-2 arbetsplatser samt pentry med rymlig matplats. Alla ytskikt renoveras för ny hyresgäst med nya golv, väggar och pentry. Bästa läge mitt i stan och mycket goda kommunikationer med buss och tåg.

Väster, Lund
Starvägen 19
Kontor
142 m²

På mycket bra pendlarläge finns nu möjlighet för ert företag att flytta in i ett trevligt och öppet kontor. Fastigheten ligger mellan Nova och City, 10 minuters promenad från Centralstationen och samtidigt mycket smidig att nå med bil och buss. Parkering finns på området till en låg månadskostnad. Kontoret ligger på vån 3 och är genomgående vilket ger ett bra ljus i hela lokalen. Ytan på ca 142 kvm är fördelad på en öppen yta för ca 10 arbetsplatser samt två enskilda rum för samtal alt. kontorsplats. Pentry finns i anslutning til den öppna ytan, wc med dusch intill entrén. Möjlighet finns att slå ihop ytan med initlliggande lokal på 230 kvm.

Väster, Lund
Starvägen 19
Kontor
230 m²

På mycket bra pendlarläge finns nu möjlighet för ert företag att flytta in i ett färdigt kontor, även möbler kan övertas om så önskas. Fastigheten ligger mellan Nova och City, 10 minuters promenad från Centralstationen och samtidigt mycket smidig att nå med bil och buss. Parkering finns på området till en låg månadskostnad. Kontoret ligger på vån 3 och är genomgående vilket ger ett bra ljus i hela lokalen. Ytan på ca 230 kvm är fördelad på 5 enskilda kontorsrum, en öppen yta för 8 arbetsplatser samt konferensrum och pentry med matplats. Möjlighet finns att slå ihop ytan med initlliggande lokal på 142 kvm.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
185 m²

Kontor i centala Lund belägen på ett strategiskt läge med mycket bra kommunikationer. Nära Lunds centralstation och större vägnät till Malmö och Öresundsbron. Ytan är på ca 185 kvm och finns på tredje våningen. Den är idag rumsindelad, men möjlighet finns till annan planlösning.

Ideon, Lund
Mobilvägen 10
Kontor
1270 m²

På bästa skyltläge vid E22:an finns nu möjlighet att flytta in er verksamhet i en helt nyrenoverad kontorslokal om ca 1270 kvm. Kontoret erbjuder öppna landskap, flera glasade mötes- och samtalsrum samt labbyta. Ni välkomnas in i en öppen entréyta som idag används för stora möten och samlingar. I anslutning till detta ligger matsalen och det stora ljusa pentryt. Själva arbetsytorna är avskilda från den publika entrén. Vänstra flygeln utgör två öppna landskap, flera mötesrum/samtalsrum samt stor labbyta. Högra flygeln utgör främst kontorsrum för 1-2 personer samt stora konferensrum. Genomgående moderna materialval med matta, mycket glas och ljusa väggar. På entréplan i huset finns en mycket populär restaurang som erbjuder dagens lunch med flera alterantiv. Caféet är en naturlig mötesplats för alla som arbetar i huset och bidrar till att skapa goda relationer företag emellan. Parkering finns att hyra utanför kontoret och region- och stadsbussar stannar i närheten.

Centrum, Lund
Bytaregatan 6
Kontor
135 m²

Längst in i mysiga Bytaregränd finns nu möjlighet att hyra ett kontor om ca 135 kvm. Ytan inkluderar även två separata kontorsrum liknande tornrum. Den faktiska kontorsytan är idag fördelad på två enskilda kontorsrum och ett större mötesrum med glaspartier mot korridoren. Ytan kan enkelt öppnas upp till ett stort öppet landskap för 12-12 arbetsplatser. Längst in i kontoret finns ett mindre pentry och wc. De två enskilda kontorsrummen alt. mötesrummen finns sedan i det bakre trapphuset och erbjuder mycket vackra rum med fina fönstersättningar.

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
932 m²

På bästa kommunikativa läge intill nya avfarten från E22 finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt kontor i nya World Trade Center. På våning fyra erbjuds här en yta om ca 419 kvm. Planlösningen är främst öppen med några mötesrum placerade vid mittkärnan. Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. En terass löper längs med lokalens långsida vilket skapar ett extra rum för umgänge under årets fina dagar! Möjlighet finns att slå ihop två lokaler på plan 4 vilket ger en total kontorsyta på ca 932 kvm och då tillgång till terasser i två väderstreck.

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
8 m²

Precis vid avfarten från E22 har Midroc låtit uppföra ett nytt World Trade Center hus som nu erbjuder ert företag att hyra kontorshotell i en kreativ miljö. Här kan ni på plan 2 hyra enskilda kontorsrum alt dubbelrum. I hyresavtalet ingår även tillgång till receptionstjänsterna, kaffe och städning. Ni får även hyra husets konferensrum till halva priset. Här får ni möjlighet att sitta i en kreativ miljö nära andra företag och i takt med att ni växer som bolag kan Midroc erbjuda er olika lokallösningar i huset. Fastigheten är mycket strategiskt placerad nära avfarten, ca 8 minuters cykeltur från Lund City och flera bussar stannar i området. Parkeringshus finns intill kontoret.

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
389 m²

På bästa kommunikativa läge intill nya avfarten från E22 finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt kontor i nya World Trade Center. På våning tre erbjuds här en yta om ca 389 kvm. Planlösningen är främst öppen med några mötesrum placerade vid mittkärnan. Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. En terass löper längs med lokalens långsida vilket skapar ett extra rum för umgänge under årets fina dagar!

Gunnesbo, Lund
Höstbruksvägen 5
Kontor
920 m²

På populära Gunnesbo finns nu möjlighet att hyra en helt egen fastighet för er verksamhet. Byggnaden utgör ca 920 kvm fördelat på ca 500 kvm kontor och ca 420 kvm lager i två plan. Kontorsdelen är idag rumsindelad med vattenpaket placerat i mitten av huset. Lagerdelen nås direkt från kontoret. Halva lagerytan är byggd med entresolplan över bla. omklädningsrum med dusch samt installationsutrymmen. Inlastning sker via porten som mäter ca 4x3 meter. På baksidan av fastigheten finns en stor inhägnad gårdsplan för uppställning av fordon etc. Fastigheten har ett mycket bra exponerat läge mot den trafikerade gatan som leder till butikerna och Coop. Området erbjuder god service och bra kommunikationer med buss samt för bilpendlare från såväl E6 som E22.

Sankt Lars företagspark, Lund
Sankt Lars väg 43
Kontor
582 m²

På det natursköna området Sankt Lars finns nu möjlighet att hyra ett kontor om ca 582 kvm. Kontoret finns på tredje våningen och är idag rumsindelat med 23 enskilda rum, 4 dubbelrum samt mötesrum. Vid entrén är pentry och loungeyta placerad. Eventuella anpassningar av ytan diksuteras med fastighetsägaren. Vid övertag i befintligt skick kan en viss rabatt diskuteras. Det finns gott om parkeringsplatser på området, stadsbussen stannar i närheten och lunchresatauranger finns att tillgå i närliggande hus.

Centrum, Lund
Klostergatan 6
Kontor
59 m²

På centrala Klostergatan finns nu möjlighet att hyra ett mindre kontor om ca 59 kvm. Ingång från Klostergatan, över en innergård. Kontoret är placerat på bottenplan med fönster mot gården. Ytan är fördelad på ett rum för 1-2 arbetsplatser samt pentry med rymlig matplats som även kan användas som mötesrum. All tänkbar service runtom fastigheten och mycket goda kommunikationer med buss och tåg. Parkering hänvisas till tex. Åhléns eller Malmborgs P-hus. Välkommen på visning!

Gunnesbo, Lund
Traktorvägen 12-14
Kontor
160 m²

Nu finns det möjlighet att hyra en kontorslokal om 160kvm. Lokalen är belägen på Gunnesbo vilket gör det enkelt att nå de störra vägarna enkelt och smidigt. I närheten erbjuds vardligag service i form av lunchrestauranger samt matbutiker. Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen. På baksidan av lokalen finns det även en trevlig uteplats. Utöver kontorslokalen går det att hyra till ett lager på 105kvm. Lagrets port är 2,7m hög och 2,5m bred.

Gunnesbo, Lund
Åkergränden 5
Kontor
220 m²

På Gunnesbo finns nu möjlighet att hyra ett kontor med härlig trädgård och uteplats. Kontoret utgör ca 220 kvm, idag fördelat på 7 enskilda rum men planlösningen och ytskikt kan anpassas i samråd med fastighetsägaren. Fastigheten har en lummig trädgård för den som vill avnjuta lunchen utomhus. Parkeringar finns på framsidan av fastigheten och här finns goda kommunikationer med buss och tåg på området Gunnesbo. Detaljplanen tillåter endast kontor/industri.

Centrum, Lund
Klostergatan 6
Kontor
313 m²

På bästa skyltläge i hörnet av Klostergatan och Stora Gråbrödersgatan kan vi nu erbjuda ett trevligt kontor med hög standard. Beläget på bottenplan får ni en mycket god exponering av ert företag och varumärke. Kontoret erbjuder totalt 313 kvm plus källare. En öppen yta för 6-10 arbetsplatser, 4 samtalsrum eller enskilda kontor, 2 mötesrum samt ett entresolplan för tex sociala ytor alt. 4-6 arbetsplatser. Kontoret genomsyras av ljusa materialval och glaspartier till alla enskilda rum. Ljust, fräscht, ett bra klimat med komfortkyla och god exponering på bästa läge i centrala Lund. All tänkbar service runtom fastigheten och mycket goda kommunikationer med buss och tåg. Parkering hänvisas till tex. Åhléns eller Malmborgs P-hus. Välkommen på visning!

Centrum, Lund
Skomakaregatan 11-15
Kontor
95 m²

Välkommen upp till plan 2 där vi kan erbjuda en ledig kontorsyta om ca 95 kvm. Planlösningen och ytskikten anpassas i samråd med fastighetsägaren. Ytorna är idag råa och möjligheter finns att anpassa helt efter egna behov och önskemål. Bilderna är tagna i ett annat kontor i fastigheten. Kontoret är mycket centralt beläget bakom Mårtenstorget med dess stora utbud av all tänkbar service. Parkering finns ev att hyra i garaget alt i närliggande i P-hus.

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 21
Kontor
545 m²

Nu finns möjligheten för er verksamhet att flytta in i en egen fastighet på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Totala ytan mäter ca 545 kvm, fördelat på två plan. Mycket bra exponering mot Lilla Fiskaregatan tack vare stora skyltfönster. Bottenplan erbjuder en öppen yta för arbetsplatser alt försäljning. Pentry med matplats för personal samt ett stort förråd som tidigare fungerade som bankvalv. Plan två nås via hiss och trappa. Här finns idag 6 enskilda kontorsrum och 2 mötesrum för 4-6 personer, samt en öppen yta för arbetsplatser mot gatan. Genomgående marmorgolv, mörk matta och grå trädetaljer kring glaspartier i skjutdörrar. På baksidan av huset finns parkering för 7 bilar. Välkommen på visning!

Ideon, Lund
Mobilvägen 4-6
Kontor
610 m²

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgow på Höjdpunkten. Här finns nu möjlighet att hyra ca 610 kvm på tredje våningsplanet. Fastigheten består av sex våningsplan som alla binds samman med den ljusgård som utgör mittdelen av fastigheten. Ljuset från takfönstren sprider sig ända ner till entréplan vilket ger ett livfullt och energiskt intryck. På entréplanet är restaurang, postservice och konferensrum placerade vilket idag drivs av externa aktörer. Här samlas husets alla anställda för dagens lunch eller fikarast. En central mötespunkt som inspirerar till spontana möten. Vakanta ytor ligger i den högra delen av fastigheten, plan 3. Idag är planlösningen mestadels öppen med 6 samtalsrum placerade i mitten av lokalen. Längs med ena sidan är även 6 telefonbås placerade vilka är ett bra komplement till det öppna landskapet. Kontoret ligger i den norra delen av fastigheten och ger en härlig utsikt över vidderna mot Odarslöv och ESS-området. Det finns även möjlighet att hyra del av lager i källarplan för att hantera mindre mängd gods med inlastning via ramp.