Lediga Kontor i Helsingborg

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor

Att leta efter lediga kontor i Helsingborg kan kännas som en komplicerad uppgift att behöva lösa själv, eller så ger man sig på uppgiften med gott mod och nöjer sig med ett kontor som egentligen kanske inte passar ens behov särskilt väl. Helsingborg är en skön kuststad på Skånes västkust, tempot är ganska lugnt och även om det inte är en storstad så finns här allt man behöver. Läget vid havet är ljuvligt om somrarna och en uppsjö av idylliska sommarställen ligger i närheten.

Gratis fastighetsförmedling

Oavsett om man är ny i Helsingborg, om man expanderar, eller bara har lust att byta ut sitt gamla kontor mot ett nytt av någon annan anledning så är jakten efter lediga kontor i Helsingborg för de allra flesta mest huvudbry och något man önskar att man kunde överlåta åt någon annan. Faktum är man kan det – helt gratis!

Få marknadens bästa hjäl

Relier AB är ett relativt nystartat fastighetsförmedlingsbolag, men som trots det sitter på massor av erfarenhet och kunskap om branschen. Relier betyder sammanslagning på franska och det är precis vad detta företag är – en sammanslagning. Det är inte vilken sammanslagning som helst utan en som förenat några av Sveriges bästa fastighetsförmedlare. Relier AB har fem kontor utspridda över hela Sverige – och ett av dem ligger i just Helsingborg.

Effektiv sökmotor och kostnadsfria möten

På fastmera.se kan du använda dig av vår sökmotor för att finna lediga kontor i Helsingborg, tjänsten är helt kostnadsfri och innehållet i vår databas uppdateras konstant. Om du däremot inte finner det du söker via sökmotorn så är hoppet långt ifrån ute. Kontakta då istället Helsingborgskontoret för ett samtal med någon av våra professionella fastighetsförmedlare.

Centrum, Helsingborg
Stortorget 13
Kontor
270 m²

Kontorslokal om ca 270 kvm centralt belägen på Stortorget i Helsingborg uthyres! Hörnläge med fina vyer över Stortorget och Kärnan. Fräscha och praktiska ytor med rumsindelad planlösning. Rymligt konferensrum. Modernt kök. Plan 3. Hissar finns. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Centrum, Helsingborg
Kullagatan 30
Kontor
92 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 92 kvm belägen på Kullagatan i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha och mysiga ytor med öppna planlösning och bjälkar i tak. Konferensrummet går att stänga till med skjutpartier. Modernt kök med plats för bord och stolar. Plan 2. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger relativt nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Centrum, Helsingborg
Springpostgränden 3
Kontor
543 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 543 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha ytor med både öppna och enskilda kontorsrum. Modernt kök. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Ingen fastighetsskatt utgår för lokalen. Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 1
Kontor
142 m²

Kontoret har har luftiga och ljusa interiörer. Komfortkyla finns i fastigheten. 3:e våningen. Idag består lokalen av kontorsrum i varierande storlekar med stora fönsterpartier. Pentry och en toalett. Tillgänglig fr o m 2017-05-01. Berga är ett attraktivt industriområde i norra Helsingborg. Området ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Ramlösa, Helsingborg
Hortensiagatan
Kontor
700 m²

Nybyggt kontor om ca 700 kvm i Ramlösa i Helsingborg uthyres! Klart för inflyttning 2017-10-01. Modernt kontor i toppskick! Möjlighet för tillträdande hyresgäst att påverka lokalens disposition och inredning. Bra läge nära riksväg 111/Österleden och E4/E6.

Berga, Helsingborg
Florettgatan 18
Kontor
560 m²

Kontor om ca 560 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Kontoret ligger på plan 2. Moderna och fräscha ytor med egen entré på bottenplan. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Centrum, Helsingborg
Södra Kyrkogatan 4
Kontor
618 m²

Kontorslokal om ca 618 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Flytta in i centralt belägna kontorslokaler alldeles intill Öresund och med utsikt över Helsingborgs takåsar. I kvarteret Unionen, mitt i centrala Helsingborg, finns ett modernt kontor om 618 kvadratmeter. Lokaler ligger på plan 7. Två hissar finns till lokalen.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 25 A
Kontor
635 m²

Kontorslokal om ca 635 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Lokalen ligger på plan 2 med hiss och i fastigheten finns fiberanslutning samt kyla. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Centrum, Helsingborg
Springpostgränden 3
Kontor
234 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 234 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha öppna ytor med en del enskilda kontorsrum och stort konferensrum. Modernt kök. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Centrum, Helsingborg
Springpostgränden 3
Kontor
227 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 227 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha öppna ytor med en del enskilda kontorsrum. Modernt kök. Plan 2. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Söder, Helsingborg
Gustav Adolfs Torg 6
Kontor
995 m²

Kontor 995 kvm på Gustav Adolfs Torg på Söder i Helsingborg uthyres! Kontoret ligger på Gustav Adolfs Torg på Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse. Kontoret går att dela i två delar som kan hyras separat: 724 resp 271 kvm.

Söder, Helsingborg
Södergatan 76
Kontor
574 m²

Kontor 574 kvm på Gustav Adolfs Torg på Söder i Helsingborg uthyres! Kontoret ligger på Södergatan i Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse. Kontoret går att dela i två delar som kan hyras separat: 339 resp 235 kvm.

Berga, Helsingborg
Mörsaregatan 7
Kontor
190 m²

Modernt och nyrenoverat kontor på Berga om ca 190 kvm i två plan uthyres! Kontor/konferensrum i tornrum på plan 2. Fräscha ytor med pergogolv, målade väggar och foder. Till- och frånluftsventilation. Yta på bottenplan är ca 160 kvm och yta på plan 2 ca 30 kvm. Lokalhyran inkluderar uppvärmning, el, VA och fastighetsskatt!

Berga, Helsingborg
Karbingatan 34
Kontor
454 m²

Kontor på Berga uthyres! Modernt och fräscht kontor på 454 kvm i två plan uthyres. Modernt kök. Stort konferensrum på plan 2. Bottenplan: Konferensrum 1 st om 46 kvm Kontorsrum 10 st om 10-35 kvm Mittgång, entré och toaletter: 70 kvm Kök omklädningsrum och stort rum: 96 kvm Totalt bottenplan: 361 kvm Andraplan: Konferensrum: 79 kvm Bastu, dusch och toalett: 14 kvm Totalt andraplan: 93 kvm Summa båda plan: ca 454 kvm

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 25
Kontor
725 m²

Kontorslokal på ca 725 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Lokalen ligger på plan 2 med hiss och i fastigheten finns fiberanslutning samt kyla. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Berga, Helsingborg
Lilla Garnisonsgatan 31
Kontor
500 m²

Kontorslokal på Berga uthyres! Trevligt kontor på ca 500 kvm med högt i tak med bra placering på industriorådet Berga i norra Helsingborg. Kontorslokalen ligger på andra våningen med hiss. I anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten har bra skyltläge. I fastigheten finns det stadsnät. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Ättekulla, Helsingborg
Bunkalundsvägen 4
Kontor
252 m²

Kontor om ca 252 kvm uthyres i direkt anslutning till Schenker Helsingborg på Ättekulla. Lämplig att hyra för åkerier och speditörer. Kontorsbyggnaden är på ca 252 kvm med plats för åtta arbetsledare. Ca 30 chaffisar kan nyttja matsal och omklädningrum med duschar och klädskåp.m med duschar och klädskåp.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 10
Kontor
1190 m²

Kontor om ca 1.190 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Kontor i kreativ miljö! Ljusa med nya installationer och med bra klimat och komfortkyla. Lokalen ligger i två plan. Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 21
Kontor
850 m²

En unik möjlighet att vara med och skapa Ditt nya konto i en yteffektiv miljö, Du har möjlighet att sitta i en öppen kreativt planlösning eller rumsindelat cellkontor. Ombyggnadstiden är ca 4-6 månader.