Lediga Butiker i Malmö

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor

Jakten på lediga butiker i Malmö kan vara lika spännande som tröttsam om man inte har erfarenhet av att leta efter lokaler. Malmö är staden där allt finns och allt kan hända. Malmö bjuder på butiker av alla de slag och i alla stadens områden och som storstad är Malmö utspridd, det finns förutom centrum även andra områden där många lediga butiker står till buds.

Intresset för Malmö har ökat markant det senaste årtiondet, det är staden med direktkontakt till kontinenten via Öresundsbron och allt fler väljer att satsa på Malmö som bas för sin verksamhet.

En klar bild över behov och önskemål

När man letar efter butiker i Malmö så finns det olika saker man ska bestämma sig för innan man påbörjar sin jakt: - Hur stor ska butiken vara? - Ska den hyras eller köpas? - Hur mycket får butiken kosta? - Vad ska butiken användas till? - Behövs ett lager i anslutning till butiken? - I vilket område vill man slå upp sin verksamhet?

Få professionell hjälp helt gratis

Om man försöker leta efter butiker i Malmö på egen hand så inser man snart att det är en djungel. Det finns så många olika forum att vända sig till när man letar och missar man några så kanske man går miste om den perfekta butiken. Det är ett enormt jobb.

För att underlätta jakten på butiker i Malmö så erbjuder Relier Öresund AB professionell hjälp helt utan kostnad. Relier är ett förmedlingsföretag som för samman intressenter med säljare/uthyrare och som företag är Relier högst seriöst och erfaret.

Lediga butiker i Malmö av alla slag går att finna i Reliers praktiska sökmotor på fastmera.se, och skulle man inte hitta något där så kan man kontakta Relier Ab:s kontor i Malmö för personlig assistans. Relier AB hjälper dig att finna precis det du söker!

Malmö
Topplocksgatan 17
Butik
730 m²

Butikslokal om totalt 730 kvm på strategiskt läge i Toftanäs med bland annat Blomsterlandet som granne. Själva butiksytan är på cirka 500kvm med inlastning på baksidan via markport som med fördel går att göra större. Butikslokalen har en takhöjd på 6,7 meter och stora fönsterpartier vilket gör att lokalen uppfattas väldigt ljus och rymlig. Disponeringen i butikslokalen är så pass rymlig att man själv med lite fantasi kan bygga upp olika miljöer beroende på vilka produkter som verksamheten säljer. Lokalens geografiska läge tar en snabbt ut på motorvägen. Fastigheten har en stor gemensam besöksparkering.

Fosie, Malmö
Kantyxegatan 25 h
Butik
342 m²

Butiken ligger på ett utmärkt läge längs med Kantyxegatan med yrkesbutiker som grannar. Kundparkering finns precis utanför dörren. Längst in i lokalen finns ett kontorsrum, kök, toalett, omkl/dusch och en liten verkstad. Det är mycket bra standard på alla ytskikt i lokalen.

Malmö
Östergatan 14
Butik
49 m²

Mindre butikslokal på Östergatan. Lokalen mäter cirka 49 kvm med tillhörande entrésolplan där pentry toalett och plats för kontor finns. Lokalen har en tilltalande takhöjd och lokalens geografiska läge ger ett flöde av människor varje dag. Lokalen passar sig bra för butik men även mindre showroom/kontor med mindre butiksyta.

Centrum, Malmö
Drottninggatan 36
Butik
175 m²

Butikslokal om 175 kvadratmeter på Drottninggatan i centrala Malmö. Lokalen är öppen och ljus tack vare butikens stora skyltfönster. Lokalen har även ett litet pentry, småförråd, möjlighet till dusch och har även direkt acess till parkeringsgarage. Butiken är installerad med golvvärme och ny kyla. Inlastning sker vid Entrén på Drottninggatan och det finns även möjlighet till inlastning via garaget och Stenhuggaregatan. Lokalen passar bra till både butiks-och kontorsverksamhet.

Malmö
Trelleborgsvägen 14
Butik
869 m²

Butikslokal om totalt 869 kvadratmeter varav 729 kvadratmeter är ren butiksyta i öppen planlösning. Lokalen har en takhöjd på 2,6 meter upp till ventilationen och där alla fönster är gallerförsedda. Inlastningsmöjlighet finns på lokalens kortsida och även genom entrén. Lokalen har en enskild entré för personal där både pentry, matplats och toalett finns till hands. Butikslokalens närhet till Mobilia och grannar som Thule, Jysk, Hifi och Elgiganten ger ett stort flöde av människor varje dag. Möjligheten till parkering finns precis intill och det finns även gott om besöksparkeringar.

Malmö
Baltzarsgatan 20
Butik
74 m²

På Baltzarsgatan 20 kan vi här erbjuda en mindre butikslokal om ca 74 kvm. Idag inredd som ett café fär färdiga produkter. En öppen yta för 9 sittplatser samt trinett, förråd och ett hwc i bakre delen. Lokalen är i mycket gott skick och erbjuder bra skyltfönster ut mot Baltzarsgatan. Lokalen lämpar sig ej för tillagning.

Centrum, Malmö
Kalendegatan 26
Butik
130 m²

Mitt i pulsen på Kalendegatan finns möjlighet att flytta in er verksamhet i den här fina butikslokalen om ca 130 kvm. Helt öppen butiksyta med stora skyltfönster mot gatan och den stora mängden förbipasserande. Lokalen har ett vackert trägolv, vita väggar och mäter en takhöjd på ca 3,3 meter. Effektiv butiksyta är ca 92 kvm och här bakom finns ett mindre personalutrymme med trinett och wc. Lokalen kan fungera som café dock ej matlagning.

Malmö
Stora Nygatan 27a
Butik
125 m²

Butikslokal om 125 kvadratmeter på ett bra skyltläge i närheten av köpcentret Hansa. Lokalen är idag uppdelad i en lite större öppen yta och ett mindre rum vid personalentrén med som med fördel går att öppna upp. I lokalens bakre del finns toalett och pentry för personal. Lokalens läge ger ett flöde av människor varje dag i och med läget och det nyrenoverade köpcentret Hansa ett stenkast ifrån fastigheten. Fastigheten har även en mysig innergård som fritt går att använda.

Malmö
Södergatan 30
Butik
220 m²

Butikslokal om 220 kvm på Malmös bästa shoppingstråk, Södergatan. Butiken är öppen, ljus med högt i tak på ett suveränt skyltläge för dig och Er verksamhet som vill synas. Butiken är flexibel på så sätt att det är rena öppna ytor vilket innebär att man kan disponera den utefter önskemål. Butiken har en takhöjd på 4,6 meter med 3,6 meter upp till vetilationsanläggningarna och en bredd på 6,8 meter vi entrépartiet. Längst bak i lokalen är bredden 4 meter. Lokalens läge ger ett stort flöde av människor varje dag då både Gustav Adolfs torg med kollektivtrafik ligger precis intill och med gångavstånd på 5 minuter till Malmlö centralstation.

Jägersro, Malmö
Jägersrovägen 160
Butik
580 m²

Välkomna till denna trevliga och fräscha lokal om ca 580 kvm belägen på två plan med bra exponeringsytor ut mot Jägersrovägen. Lokalen erbjuder både öppna arbetsytor samt kontorsrum. Fräscht pentry på båda planen, flertalet toaletter samt större konferensrum.. Parkeringsmöjligheter erbjuds utanför lokalen till besökare. Välkomna på visning!

Västra Hamnen, Malmö
Skeppsgatan 1E
Butik
87 m²

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lokal för er butik- eller kontorsverksamhet. Fastigheten är placerad i korsningen Stora Varvsgatan/Skeppsgatan och har ett ständigt flöde av förbipasserande med bil och till fots. Den aktuella lokalen är benämnd som nr 5 på skissen och mäter ca 86 kvm. Mycket bra skyltläge ut mot Skeppsgatan. Ytorna är idag helt råa och anpassas enligt era önskemål i samråd med fastighetsägaren. Västra Hamnen växer ständigt och behovet av service för såväl boende som arbetande är stort. Kv Sjöjungfrun är nu inflyttnigsklart för 187 lägenheter och i bottenplan finns lokaler att hyra för olika verksamheter. Västra Hamnen har idag ca 7500 boende och 11 000 förvärvsarbetare vilket skapar en stor efterfrågan på bra service inom olika områdem som förenklar vardagen.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 5
Butik
90 m²

Butikslokalen om 90kvm ligger på Djäknegatan. På gatan passerar det ständigt gående. Lokalen har stora skyltfönster oc. I lokalen finns det en WC samt ett pentry. På lokalens baksida finns det möjlighet att använda fastighetens charmiga och trevliga innergård.

Centrum, Malmö
Gråbrödersgatan 2
Butik
165 m²

Besökaren möts av en helt ny och mycket inbjudande entré komplett med ny hiss och nytt trapphus. Därefter har endast bärande väggar och fasta installationer bibehållits. Samtliga våningsplan i fastigheten gjordes nämligen om i samband med renoveringen för att passa moderna krav på form och funktion. Mötesrum, helkaklade toaletter och modern köksinredning. Dessutom finns det tillgång till en härlig takterrass samt en representativ ljusgård. Fastighetens bottenplan är förberett för butikslokaler alternativt kontor. På plan 2-6 finns ytterligare kontorsytor på ca 160-800 kvm och med arbetsplats för 10-60 personer. En del av kontoren har egen utgång direkt till terrassen. Kontorslokalerna är mycket flexibla och kan anpassas för respektive hyresgäst. Detta oavsett om ni föredrar öppna planlösningar eller vill ha mer avdelade ytor. Lokalerna avser vara färdigställda våren/sommaren 2017.

Hyllie, Malmö
Hyllie stationstorg 6
Butik
204 m²

Välkomna till Hyllie Stationstorg. Med bästa kommunikationsläge ligger detta kontor med härlig utsikt över torget. Man når Citytunneln och Emporias shoppingcenrum med butiker, restauranger och service på ett par minuter. Kontoret är ljust och fräscht med delvis öppen planlösning för ca 10 arbetsplatser. 3-4 mötesrum. Pentry samt 2 toaletter varav en är handkappanpassad. Lokalen har även ett bankfack för värdehandlingar, Väggarna är ljusa och på golvet ligger delvis en diskret matta i ljusgrå kulör. Lokalen kommer att bli tillgänglig först 2017-09-30. Välkomna på visning!

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 31
Butik
1995 m²

Mitt i city finner man denna buttikslokal om 1 955 m2. Lokalen erbjuder öppen planlösning men man kan dela av den till flertalet mindre avdelningar då det finns 3 ingångar. Man kan även slå samman med angränsade lokal för en större butiksyta Stora härliga fönster som vetter ut mot Baltzarsgatan och Djäknegatan. Lokalen är utrustad med pentry, hiss och fyra stycken toaletter varav en HWC. Lokalen är fördelad på två plan varav nedre plan är ca 800 kvm. Man når med ett par minuters cykeltur Malmö Central med bra komminukation till Lund, Helsingborg, Kastrup och Köpenhamn och tät busstrafik går utanför fastigheten. Trevliga restauranger ligger runt om kring och man finner alla faciliteter som behövs i området. Har du ett spännande butiks/restaurangkoncept ochh vill etablera dig i city så tveka inte på att höra av dig.

Västra Hamnen, Malmö
Östra Varvsgatan 22
Butik
65 m²

Nu finns den en ljus och öppen lokal ledig i Västra Hamnen. Lokalen är 65 kvm stor och ligger på gatuplan. Lokalen är välplacerad med gott flöde av förbipasserande personer. På andra sidan Östra Varvsgatan ligger Malmö Högskola som givevis är en av de stora anledningarna till den ständiga rörelsen i området. Precis intill lokalen ligger även Netto. Idag finns det ett förråd i lokalen som enkelt kan plockas bort om man önskar en helt öppen planlösning. Lokalen passar även kontorsverksamhet. Lokalen ligger på gångavstånd till Malmö Central och precis utanför lokalen finns det en busshållplats med ständiga avgångar till hela Malmö.

Västra Hamnen, Malmö
Skeppsgatan 1g
Butik
77 m²

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lokal för er butik- eller kontorsverksamhet. Fastigheten är placerad i korsningen Stora Varvsgatan/Skeppsgatan och har ett ständigt flöde av förbipasserande med bil och till fots. Den aktuella lokalen är benämnd som nr 6 på skissen och mäter ca 76 kvm. Mycket bra skyltläge ut mot Skeppsgatan. Ytorna är idag helt råa och anpassas enligt era önskemål i samråd med fastighetsägaren. Västra Hamnen växer ständigt och behovet av service för såväl boende som arbetande är stort. Kv Sjöjungfrun är nu inflyttnigsklart för 187 lägenheter och i bottenplan finns lokaler att hyra för olika verksamheter. Västra Hamnen har idag ca 7500 boende och 11 000 förvärvsarbetare vilket skapar en stor efterfrågan på bra service inom olika områdem som förenklar vardagen.

Centrum, Malmö
Gustav Adolfstorg 45
Butik
221 m²

Butikslokal på bästa läge med fantastiska fönsterpartier mot Gustav Adolfstorg. Lokalen har i dag en öppen yta mot torget och 2 kontorsrum och pentry mindre synligt. Befintligt undertak går att nedmontera för att skapa rymd och 3 meters takhöjd. Stort källarutrymme om ca 70 kvm ingår.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 20
Butik
114 m²

Butikslokal med goda exponeringsmöjligheter mitt på Djäknegatan. Butiksytan mäter ca 57 kvm och har även en källaryta på 57 kvm med pentry, wc, förråds- och personalutrymme. Från källarplanet har man direkt access till parkeringsgaraget. Butiken är mycket ljus och har stora skyltfönster mot Djäknegatan för bästa exponering av era varor och produkter. Ett stort flöde av människor passerar dagligen utanför till fots och bil.

Centrum, Malmö
Hallenborgs gata 8
Butik
295 m²

På Hallenborgs gata 8 vid dockan finns en lokal som lämpar sig som butik eller kontor om 295 kvm. Fastigheten är belägen endast ett par minuters promenad från Malmö Centralstation.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 33
Butik
1963 m²

På Baltzarsgatan finns möjlighet att flytta in i en stor och öppen butik på ca 1200 kvm. Pelarkonstruktion öppnar upp för stora möjligheter till anpassning enligt önskemål. Klinkergolv i större delen av lokalen, den förhöjda ytan in inre delen täcks av ett trägolv. I bortre delen av lokalen ligger ett fräscht pentry med matplats, ett kontorsrum för 2 personer samt ett konferensrum/mindre lageryta. Takhöjden når ca 3,4 meter till nock, ca 2,5 meter under installationer. Viss möjlighet finns att dela av lokalen i mindre delar. Tillhörande lager på ca 700 kvm i källarplan nås via hissen från butiksytan. Stora skyltfönster ut mot Baltzarsgatan ger bästa möjlighet för exponering till förbipasserande kunder!

Centrum, Malmö
Södra Förstadsgatan 42
Butik
733 m²

Välexponerad butik vid Malmös bästa gångstråk och nära cykelleder. Butiksytan är fördelad på ca 583 m2 bottenplan, i två olika nivåer som binds ihop med en nyinstallerad rulltrappa. Källaren utgör ca 150 kvm för lager och personalutrymmen. Närhet till Citytunneln och en station är belägen bakom Triangeln. Detta kommer att ytterligare öka det redan höga flödet av förbipasserande kunder. Butiken har ett bra skyltläge och är granne med bland annat Apotek, Lindex och Triangelns Köpcentrum.