Lediga Butiker i Lund

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lund är en stad med mycket karaktär och en lång historia som utbildningscentrum. I Lund finns en stor andel unga, studerande människor som kommer och går och många av dem blir så förtjusta att de återvänder till Lund så fort de får en chans.

Tack vare att det pågår så mycket rörelse i Lund så blir staden en superb plats att ha en butik. Utbudet av butiker i Lund är stort och mångfacetterat och nya butiker brukar välkomnas med öppna armar, ingenting är för konstigt för Lund!

Lediga butiker i Lund – för alla behov

I Lund finns många butiker av mindre storlek, men också en del stora. I Lunds mysiga centrum ser man en stor variation av butiker och även om konkurrensen är hård så är det långt ifrån omöjligt att få tag på lediga butiker i Lund.

När man jagar lediga butiker i Lund för sin verksamhet så kan man snabbt känna sig lite modfälld eftersom det finns så många och varierade ställen att leta på och så litet utbud.

Få gratis proffshjälp från Relier Öresund

Med hjälp av Relier Öresund får man gratis hjälp att lokalisera lediga butiker i Lund. Relier är ett förmedlingsföretag vars uppgift går ut på att hitta såväl lediga lokaler som intressenter för dessa och sedan föra dem samman. När man kontaktar Relier AB för hjälp att finna lediga lokaler i Lund kan man vara säker på att man får precis det professionella bemötande man kan förvänta sig av ett av Sveriges främsta fastighetsförmedlingsföretag.

På fastmera.se kan man läsa mer om Relier Öresund, hur allt startade och hur förmedlingsprocessen går till. Alla som vill är fria att använda sig av fastmera.se:s avancerade sökmotor för att finna intressanta lediga butiker i Lund, men hittar man inte det man söker på en gång så ska man inte låta sig nedslås – personalen på Relier AB står alltid redo med personlig hjälp.

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 21
Butik
545 m²

Nu finns möjligheten för er verksamhet att flytta in i en egen fastighet på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Totala ytan mäter ca 540 kvm, fördelat på två plan. Mycket bra exponering mot Lilla Fiskaregatan tack vare stora skyltfönster. Bottenplan erbjuder en öppen yta för arbetsplatser alt försäljning. Pentry med matplats för personal samt ett stort förråd som tidigare fungerade som bankvalv. Plan två nås via hiss och trappa. Här finns idag 6 enskilda kontorsrum och 2 mötesrum för 4-6 personer, samt en öppen yta för arbetsplatser mot gatan. Genomgående marmorgolv, mörk matta och grå trädetaljer kring glaspartier i skjutdörrar. På baksidan av huset finns parkering för 7 bilar. Välkommen på visning!

Novaområdet, Lund
Avtalsvägen 13
Butik
620 m²

Ledig butikslokal på populära Nova. Fastigheten har blivit avdelad för två hyresgäster. I vänstra delen finns nu hemelektronikföretaget Elon och den högra delen är vakant för ny hyresgäst. Ytan är idag helt öppen, fastighetsägaren bygger upp personalutrymmen i samråd med hyresgästen. Beroende på vart detta placeras påverkas butiksytan något, se ritningsförslag. Entrépartiet kommer att förläggas i anslutning till Elons entré och bilda en kil med sneda entre´dörrar. Parkering för kunder finns runtom byggnaden.

Centrum, Lund
Klostergatan 14K
Butik
92 m²

I välkända Bytaregränd som nås från Klostergatan och Bytaregatan finns nu möjlighet att öppna er verksamhet i denna trevliga butikslokal! Med flertalet skyltfönster har ni en god exponering mot alla förbipasserande. Butiksytan är öppen och formad som ett L. Ett mindre utrymme för lager samt pentry och wc finns i bakgrunden. Vita väggar och trägolv gör det enkelt för er att sätta just er butiks prägel på lokalen. Välkommen på visning!

Centrum, Lund
Klostergatan 14k
Butik
345 m²

På absolut centralt läge i Lund finns nu möjligheten att flytta in sin verksamhet i den här fina lokalen på ca 345 kvm. Den lilla gränden ger en mysig atmosfär som omges av flera butiker och restauranger. Ytan är helt nyrenoverad och byggd för att fungera som tex träningsanläggning med välkomnande receptionsyta, en stor träningssal, några mindre samtalsrum samt två stora fina omklädningsrum med duschar. Med kort gångavstånd till Centralstationen och all tänkbar service inpå knuten är det ett av stans bästa läge för din verksamhet!