Fastigheter till salu

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

I hela södra Sverige erbjuder Relier kvalificerade tjänster inom försäljning och köp av kommersiella fastigheter. Vi på Relier har en mångårig erfarenhet av transaktioner av fastigheter och förmedlar både kontors, lager, butik och industrifastigheter inom alla prisnivåer och storlekar. Hittar ni ingenting som faller er i smaken har vi mer fastigheter att erbjuda. Om du som fastighetsägare vill sälja din fastighet hör av dig till oss för en förutsättningslös diskussion angående värdeutlåtande och försäljning.

Lediga fastigheter i Öresundsområdet

Södra Sverige är mycket populärt för bosättning, särskilt de större städerna i västra delen av landskapet, som Malmö, Lund och Helsingborg. Lediga fastigheter i Malmö, Lund och Helsingborg är inte alltid så lätta att komma över, det gäller att veta var man ska leta och hur man ska göra för att få komma på visning, samt faktiskt till slut stå som ny ägare/hyresgäst.

Lediga fastigheter i Malmö annonseras ut på en uppsjö olika ställen, samma gäller för Lund. Vill man hitta lediga fastigheter i Helsingborg går man i regel främst via fastighetsägare och hyresvärdar, men de är många och i jakten på lediga fastigheter måste man ligga på rejält för att ha en chans i den tuffa konkurrensen.

Gör jakten på lediga fastigheter enklare!

Om man vill göra sitt sökande efter lediga fastigheter i Skåne lite lättare, så kan man låta oss på Relier Öresund hjälpa till. Vi har mångårig erfarenhet av att förmedla fastigheter i hela Sverige och har utsetts till «Skånes bästa företag inom lokaluthyrning» de senaste tre åren. Vi arbetar hela tiden med att göra våra tjänster så lättillgängliga och effektiva som möjligt och för dig som letar efter lediga fastigheter i Öresundsområdet – t ex i Helsingborg, Malmö eller Lund – är våra tjänster helt kostnadsfria.

På vår hemsida www.fastmera.se kan du läsa mer om oss, samt själv söka efter lediga fastigheter i Malmö, Lund och Helsingborg med hjälp av vår avancerade – men lättanvända – sökmotor.

Vi hjälper inte bara till med att förmedla fastigheter, utan även butikslokaler, kontorslokaler och industrilokaler. Det finns inga lokaler som är för små, för stora, för dyra eller för billiga för att vi ska ta oss an dem. Det finns alltid en säljare av det man är ute efter – och alltid en intressent till den man vill bli av med – så länge omständigheter och pris är rätt. Relier AB arbetar alltid för en så rättvis fastighetsförmedling som möjligt.

Läreda, Hässleholm
Enhörningsvägen 8
Lagerfastighet
1800 m²

Lagerfastighet med ett mycket bra läge och stor potential med outnyttjad byggrätt. Fastigheten är delvis uthyrd och ger ett fint kassaflöde, samtidigt som det finns ca 1.100 kvm tillgängligt för köparen, alternativt att hyra ut till nya hyresgäster. Byggnaden har utmärkt tilllgänglighet via ett flertal stora portar i markplan och är lätt att anpassa för nya verksamheter och att dela in i flera mindre lokaldelar. Till lagerytorna hör funktionella kontorsytor med bra standard om ca 144 kvm. Byggnaden är uppförd 1972 och renoverad i omgångar därefter. Idag i ett bra skick. Hela fastigheten är inhägnad och i anslutning till infart finns utmärkta asfalterade uteytor för uppställning, osv. Den stora tomtytan ger en outnyttjad byggrätt som möjliggör nyproduktion av kontors-, lager- eller lättare produktionsfastighet. Fastighetens läge är mycket lättillgängligt, med bara någon minuts bilväg från väg 21 och närhet till all service i Hässleholms centrum. Inom Läreda industriområde finns ett stort antal verksamheter samlade, med såväl kontors- och lager- som lättare industriverksamhet. Bland annat har livsmedelsföretaget Bergendahls (Citygross) sitt huvudkontor här.

Södra Industriområdet, Vellinge
Modemgatan 4
Industrifastighet
0 m²
19 000 000 kr

Norra industriområdet, Vellinge
Industrigatan 2
Industrifastighet
7550 m²
20 000 000 kr

Fastigheten består av tre sammanbyggda byggnader. Den ursprungliga byggnaden är uppförd 1975 med kontor i två plan och lager/produktionsdel i ett plan och tillbyggd 1992. Ytterligare tillbyggnad är gjord 1985 med ett kallager. I Fastigheten finns ca 1212 kvm kontor, 3553 kvm produktion och 2590 kvm lager. Av detta är ca 386 kvm uthyrt fr o m 2017-05-01. Kontakta fastighetsmäklaren för komplett försäljngs PM.

Ringön, Göteborg
Ringögatan 10
Butiksfastighet
3800 m²

Butiks- och lagerfastighet till salu på populära Ringön. Stora öppna ytor för butik och lager. Lättillgängligt till trafikleder. Nu säljs 2 st tomrätter om totalt 5152 kvm i paket. De ligger i separata AB:n. Byggnadernas area är fördelat enligt följande: Butik med entresol 1730 kvm Kontor 278 kvm Lager huvudbyggnad 755 kvm Separat lager byggnad 1000 kvm samt en gård om 1000 kvm. Fastigheterna kommar att tomställas för en egenbrukare. Hör av er för mer info och prospekt!

Stockholm
Drottninggatan 88a
0 m²

Lomma
Ladugårdsvägen 1
0 m²
16 000 000 kr

Center Syd, Kävlinge
Teknikvägen 4
Butiksfastighet
980 m²
10 500 000 kr

Välbyggd fastighet på Center Syd området. Fastigheten är fullt uthyrd till en hyresgäst med hyresavtal t o m 2020-10-31. Hyresgästen har expanderat och önskar därför lämna lokalerna i förtid, år 2018. Butik med rymd då takhöjden är ca 5,3 meter, kontor i bottenplan samt även ett entresolplan där försäljning och kontor finns. Total area är ca 991 kvm inkl entresolplan. Lagerdelen har delvis full takhöjd och markport. På fastigheten finns en inhängnad tomtdel samt kallförråd. Gården har hårdgjord yta samt grön yta. Uppvärmning sker via värmepump och jordvärmeslingor. Vilket ger låga driftskostnader. Fastigheten säljes via bolagsöverlåtelse. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla försäljningsprospekt.

Malmö
Travbanegatan 10
0 m²
40 000 000 kr

Stockholm
Ulriksborgsgatan 1
0 m²

Björröd, Härryda
Östra Björrödsvägen 1
Lagerfastighet
150 m²
1 100 000 kr

12st Nyproducerade bostadsrättslokaler med mycket attraktivt läge i Björröd, Landvetter Industrilokalerna uppförs under 2016/2017. Northpower står bakom byggnationen av hallen, ett företag med mångårig erfarenhet av projektering, tillverkning och montering av stålhallar. Hallen har en bottenyta på totalt ca 1200 kvm och en beräknad entresolyta om 600 kvm, dvs totalt 1800 kvm fördelat på 12 lokaler. Lokalerna är utrustade med el, vatten, avlopp, ventilation, värme, belysning samt vikportar, Hallen har en takhöjd på ca 6 meter och vikportar har en av en höjd av ca 4,5 meter. Lokalerna har totalt 150 kvm fördelat på 100 kvm i markplan samt 50 i entresol. Pris 1100000-1300000 kr Månadsavgift 3900 kr + moms Preliminär inflytt Q3 2017 För mer info ladda ner prospekt. Se tidigare projekt på www.koncepthus.se

Helsingborg
Industrigatan 33a
0 m²

0 m²

0 m²

0 m²

0 m²

Nyhamnen, Malmö
Aspögatan 3
Industrifastighet
3546 m²

Fastighet med utmärkta lokaler för verkstad, lager, osv. Byggnaderna håller en god och ändamålsenlig standard och innehåller även kontorslokaler. Mellan byggnaderna finns en inhägnad innergård med mycket hög säkerhetsklass.

0 m²

Nyhamnen, Malmö
Borrgatan 25
Industrifastighet
6281 m²

Kontors- och lager-/produktionsfastighet med intressant och strategiskt läge i Norra Hamnen i Malmö, ett av Malmös intressanta utvecklingsområden. Med närhet till såväl all service i centrala staden, bara någon minuts bilväg bort, som till E6:an och ringlederna, är läget mycket tillgängligt.

Eskilstuna
Gamla Tullgatan 1
0 m²

Centrum, Skara
Järnvägsgatan 11
Bostadsfastighet
249 m²
12 000 000 kr

Gedigen gammal Q-märkt byggnad från 1929 i direkt anslutning till Skara Tågstation. Byggnaden är byggd av trä i 2 plan med oinredd vind och källare. Taket täcks av plåt. Huset är nymålat och kommer att få en totaltrenovering invändigt. I huset har huserats både hotell och studentbostäder. De 2 planen har totalt ca 250 kvm som fördelas på 17 boenderum plus flera gemensamma utrymmen. Från 1 april 2016 är det kommunen som hyr hela byggnaden för deras boendeverksamhet. Avtal gäller med löptid 2+1 år. Hyresintäkter om 2.136.000 kr per år. Hyresgästen tar all drift och underhåll invändigt. Intstallationer enligt de krav som gäller för verksamheten. Säljes i KB Hör av er för mer info.